Vefat eden Faruk Tınaz'ın eşinden şaşırtan açıklama!

Bir süredir hastanede tedavi gören Faruk Tınaz, 65 yaşında hayatını kaybetti. Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu üyeliğini de yapan Tınaz'ın ölüm haberini kulüp sosyal medya üzerinden duyurdu. Tınaz'ın eşi Canan Tınaz'ın iddiaları ise ortalık karıştırdı.

Furak Tınaz'ın eşi Canan Tınaz, doktor ihmalkarlığından dolayı bu üzücü durumun yaşandığını iddia etti. İşte Canan Tınaz'ın o açıklamaları;

"Çok büyük bir doktor ihmali var. Pankreas Kanseri, evet ama 2 yıl önce bir doktorun pankreastaki lekeyi görüp bütün raporlara bakmamasından kaynaklanıyor. Raporları atladığı için teşhis yanlış konuluyor. Zaten bununla ilgili 6 ay önce Bodrum Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunduk. Süreç devam ediyor. O zaman yapılan ihmal, bir anda karşımıza dördüncü evre kanser olarak çıktı."

İstanbul'da özel bir hastanede kalan usta sanatçı Faruk Tınaz, verdiği yaşam savaşını kaybetti. Bir süredir rahatsız olan Tınaz'ın vefat haberi sanat camiasını üzdü. 

faruk tınaz hayatını kaybetti

faruk tınaz hayatını kaybetti

Türkiye Jokey Kulübü resmi sosyal medya hesaplarında "Yönetim Kurulu Üyemiz Faruk Tınaz'ı kaybettik. Kulübümüz Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Tınaz'ı kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içerisindeyiz. Merhuma Allah'tan rahmet, başta kederli ailesi olmak üzere yakınlarına ve atçılık camiamıza başsağlığı dileriz" şeklinde bir açıklama yaparak acı haberi duyurdu. 

Süperstar Ajda Pekkan gözyaşlarına hakim olamadı

İLİŞKİLİ HABER

Süperstar Ajda Pekkan gözyaşlarına hakim olamadı
İki Kıvanç bir arada! Kıvanç Kasabalı ve Kıvanç Tatlıtuğ'un paylaşımı olay oldu

İLİŞKİLİ HABER

İki Kıvanç bir arada! Kıvanç Kasabalı ve Kıvanç Tatlıtuğ'un paylaşımı olay oldu

BİR YORUM YAPIN 0