İki Kıvanç bir arada! Kıvanç Kasabalı ve Kıvanç Tatlıtuğ'un paylaşımı olay oldu

Türkiye'nin sevilen oyuncularından Kıvanç Tatlıtuğ ve Kıvanç Kasabalı bir araya geldi. Yakın arkadaşlar sosyal medyada paylaştıkları karelerle beğeni yağmuruna tutuldu.

"Aşk-ı Memnu", "Cesur ve Güzel", "Kuzey Güney" ve "Çarpışma" gibi dizilerde rol alan başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz gün hem meslektaşı hem de adaşı olan Kıvanç Kasabalı ile bir araya geldi. 

Bir süredir TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşan "Şehirden Uzakta" programını sunan Kıvanç Kasabalı, yakın arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ ile çekildiği karelerini sosyal medya hesabından paylaştı.

İkilinin neşeli halleri gözlerden kaçmazken Kasabalı paylaşımına "Kardeşimle yoldayız mutluyuz" notunu düştü. Ünlü oyuncuların fotoğrafı beğeni yağmuruna tutulurken hayranları ikilinin nereye gittiğini merak etti. Bazı takipçileri ise "İki Kıvancın arasına girip dilek tutmak vardı şimdi" şeklinde esprili yorumlarda bulundu.

Süperstar Ajda Pekkan gözyaşlarına hakim olamadı

İLİŞKİLİ HABER

Süperstar Ajda Pekkan gözyaşlarına hakim olamadı
Vefat eden Faruk Tınaz'ın eşinden şaşırtan açıklama!

İLİŞKİLİ HABER

Vefat eden Faruk Tınaz'ın eşinden şaşırtan açıklama!
Photoshoplu Deniz Seki'nin kamera korkusu!

İLİŞKİLİ HABER

Photoshoplu Deniz Seki'nin kamera korkusu!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0