Acun Ilıcalı bir kez daha "En etkili 500 iş insanı arasına girdi

Ünlü sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı, dünyaca ünlü İngiliz Variety Dergisi tarafından her sene yapılan medya ve eğlence sektöründe dünyanın en başarılı isimlerinin seçildiği listede bu sene de yer almayı başardı.

Variety 500'ün 2021 listesi açıklandı. Birbirinden başarılı program ve girişimlerle adından söz ettiren TV8'in sahibi ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, dünyaca ünlü İngiliz Variety Dergisi tarafından her sene yapılan medya ve eğlence sektöründe dünyanın en başarılı isimlerinin seçildiği listede bu sene de yer almayı başardı.

KENDİ REKORUNU KIRDI

Acun Ilıcalı, listeye 4 yıl üst üste giren tek Türk iş insanı olarak da kendi rekorunu kırdı. Listede, Amazon'un sahibi Jeff Bezos , Facebook ve Instagram'ın sahibi Mark Zuckerberg ve Apple'ın CEO'su Tim Cook da yer alıyor.

Yeşilçam'ın usta ismi Kartal Tibet Civan Canova'nın üvey babası çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Yeşilçam'ın usta ismi Kartal Tibet Civan Canova'nın üvey babası çıktı!
2021'de en çok haber konusu olan ünlü isimler! 2021'de gündemden düşmeyen ünlüler

İLİŞKİLİ HABER

2021'de en çok haber konusu olan ünlü isimler! 2021'de gündemden düşmeyen ünlüler
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Doğrucu Davut 2 yıl önce

Daha düne kadar bir firar( gezi) programı sunardı. Nasıl oluyorda buralara kadar yükseliyor? Hemde boş beleş yapımlarla.

Toplam 1 beğeni

SELİM KARAKURT 2 yıl önce

bu adam ın topluma hiç bir faydası yok varsa söyleyin kardeşim..............

Toplam 3 beğeni

Muhammed 2 yıl önce

Zaten bu listeye girmesi bile faydalı olduğunu belirtir. Yurtdışında Türkiye adı olarak ülkeyi bilmeyen bir çok insan var senin Ülken bilindikçe turzim sektörü artar bu da ülkeye fayda eder :)

Toplam 0 Beğeni