İkinci kez koronayı atlatan Enis Arıkan'dan doğum günü kutlaması

Camdaki Kız dizisinde canlandırdığı Muzo karakteriyle ses getiren Enis Arıkan ikinci defa koronavirüse yakalandı. Koronavirüsü atlatan Arıkan, yeni yaşını yakın dostu Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı ile kutladı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Geçtiğimiz günlerde ikinci kez koronavirüse yakalanan Camdaki Kız'ın Muzo'su Enis Arıkan, koronavirüse yakalandı. Sosyal medyayı aktif ünlüler arasında yer alan Arıkan, koronavirüsü atlattığını halay çekerek Instagram hesabından duyurmuştu.

Korona virüsü atlatan Enis Arıkan, yeni yaşını yakın dostu Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı ile kutladı. 

33 yaşına giren oyuncunun fotoğrafı takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

Koronaya yakalanan sosyal medya hesabından hakkında çıkan haberlere isyan etti. Hakkında çıkan "ölüm" haberlerine isyan eden Enis Arıkan, şu ifadeleri kullandı:

"Allah sizi kahretmesin ne diyeyim. Kahretsin bile diyemedim. Bedduadan o kadar korkarım ki. Bu nasıl haber! Bir de tabut başına Ezgi'yi koymuşunuz ağlarken. Anam, bacım görse ne hisseder"

Enis Arıkan geçtiğimiz ağustos ayında koronavirüse yakalandığında "Aşı olmanın ekmeğini yiyorum ve daha kolay atlatıyorum. Terliyorum ve birazcık öksürüyorum" demişti.

2. DEFA KORONAVİRÜSE YAKALANDI!

Ünlü oyuncu Enis Arıkan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ikinci kez koronavirüs olduğunu duyurdu.

Arıkan, "2. Kez korona olan dünya güzeline alkışlarınızı bekliyorum" dedi.

 Evinde karantinada olan Arıkan, Instagram hesabından bir takipçisinin canlandırdığı karakter üzerinden yaptığı yorumu yayınladı.

KÖTÜYE BİR ŞEY OLMUYOR" 

Ünlü oyuncunun, paylaştığı yorumda, takipçisi; "Enis Arıkan'ın Muzo rolüyle herkesle mesafeliyken ikinci kez korona olması ve Hande Ataizi'nin 'Cana' rolüyle yakınlaşmadığı adam kalmayıp hiç corona olmaması. Gerçekten kötüye hiçbir şey olmuyor. Corona bile" ifadelerini kullanmıştı.

TURKOVAC aşı randevusu nasıl ve nereden alınır? TURKOVAC aşısı randevu ekranı açıldı

İLİŞKİLİ HABER

TURKOVAC aşı randevusu nasıl ve nereden alınır? TURKOVAC aşısı randevu ekranı açıldı
Sahneye alkollü çıktığı iddia edilmişti! Tuğba Özerk'ten acı itiraf

İLİŞKİLİ HABER

Sahneye alkollü çıktığı iddia edilmişti! Tuğba Özerk'ten acı itiraf
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

İsmail 2 yıl önce

Umarım bu son olur bir daha yakalanmaz virüs ile birlikte dertleride bitmiş olur.tabi virüs bu sefer elinden geleni yaparsa,

Toplam 1 beğeni