Sahneye alkollü çıktığı iddia edilmişti! Tuğba Özerk'ten acı itiraf

Yılbaşı gecesi Antalya'da bir otelde sahne alan Tuğba Özerk'in farklı tavırları ve şarkı söyleyememesi hayranlarını kızdırmıştı. "Gecemizi mahvetti, sahneye sarhoş çıktı" ifadelerini kullanan hayranlarına Özerk'ten yanıt gecikmedi. Ünlü şarkıcı "Hipofiz bezi makroadenomu tanısı konulan bir hastalıkla mücadele ediyorum." dedi.

Geçtiğimiz günlerde yılbaşı için Antalya'da sahne alan Tuğba Özerk'in dansı ve farklı tavırları hayranları tarafından eleştirilmişti. Dengede durmakta zorlanan ünlü şarkıcı gecenin ilerleyen saatlerinde yere düşmüştü. O anları sosyal medya hesabından paylaşan bir hayranı "Gecemizi rezil etti, sahneye sarhoş çıktı!" yorumunda bulunmuştu.

"KENDİM BİLE KABUL ETMEKTE ZORLANDIM"

Yaşanan olayın ardından sessizliğini bozan 41 yaşındaki sanatçı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Hakkımda iki gündür aralıksız süren sosyal medyadaki linç girişimine karşılık; cevap verme, gelişen olaylar ve yansıyan görüntülerin altına ahlaksızlığa varan yorumlar hakkımdaki bir gerçeği herkesle paylaşma gerekliliğini zorunlu hale getirmiştir. Bir süredir mücadele ettiğim, herkesle paylaşamadığım hatta kendimin bile zaman zaman kabullenmekte zorlandığım Hipofiz Bezi Makroadenomu tanısı konulan bir hastalıkla mücadele etmekteyim. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, aynı zamanda Jinekolojik Onkoloji Cerrahi Uzmanı Prof Dr. Eralp Başer'in gözetimi altında ilaç tedavim sürmektedir. Bu tümör nedeniyle görme alanı bozuklukları, bilişsel bozukluk (bilinç kaybı, senkop) riski altında bir hayatım var." 

"YARAYA TUZ BASMA ZEVKİNDEN VAZGEÇİLMELİ"

Hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını söyleyen Özerk, "En yakınlarımın dışında kimsenin bilmediği bu durumu herkesle paylaşma sebebim ise; herkesin yayılan görüntüler karşısında kafalarındaki soru işaretlerini gidermek içindir. Artık hiçbir şeyin göründüğü gibi olamayacağı gerçekliği herkes tarafından kabul edilmesi gerekirken yargısız infaz yaparak, yaraya tuz basma zevkinden vazgeçilmesi gerekiyor." şeklinde konuştu.

Ünlü şarkıcı sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Ben bu mesleğe yıllarını vermiş, yorumculuğun dışında söz-beste üreten, bu ülkenin tanınan bir sanatçısıyım. İçinde bulunduğum bu özel, mahrem durumla başa çıkmaya çalışırken, bir taraftan da aşık olduğum mesleğimi yapmaya çalışıyorum. Verdiğim rahatsızlıktan dolayı bu konuya kafa yoran, düşünen, buna enerji harcayan herkesten özür diliyorum. Tedavim bitene kadar bir süre dinlenmek için köşeme çekiliyorum ve üretmeye de devam edeceğim. Yeni yılda en büyük dileğim, herkes için sağlıklı bol müzikli günler. Sevgiyle kalın"

NE OLMUŞTU?

Yeni yıl gecesi için Antalya'da sevenleriyle buluşan şarkıcı Tuğba Özerk'in sahnedeki hal ve hareketleri geceye damga vurdu. Şarkılarını seslendirmekte zorlanan ünlü şarkıcının sarhoş olduğu iddia edildi.

Özerk'i dinlemeye giden hayranlarından biri sosyal medya hesabından o anları paylaşarak "Gecemizi mahvetti, sahneye sarhoş çıktı" yorumunda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Sezen Aksu parçalarından oluşan maxi sıngle çalışmasıyla dinleyenlerine müzik şöleni yaşatan Özerk'in sahnedeki hareketlerine kimse anlam veremedi. 

İkinci kez koronayı atlatan Enis Arıkan'dan doğum günü kutlaması

İLİŞKİLİ HABER

İkinci kez koronayı atlatan Enis Arıkan'dan doğum günü kutlaması
Usta oyuncu Erdal Özyağcılar'dan üzücü haber! Koronavirüse yakalandı

İLİŞKİLİ HABER

Usta oyuncu Erdal Özyağcılar'dan üzücü haber! Koronavirüse yakalandı
Filiz Akın'dan müjdeli haber! Midesindeki tüp çıkarıldı

İLİŞKİLİ HABER

Filiz Akın'dan müjdeli haber! Midesindeki tüp çıkarıldı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Kemal 2 yıl önce

Eğer hastaysan çıkmayacaksın sahneye, yok eğer çıkacaksan durumunu açıklayıp herkesten yaşanabilecek durum için peşin peşin özür dileyeceksin seyirci ne bilsin sarhoş musun hasta mı haksız duyar kasma...

Doğrucu Davudiye 2 yıl önce

Hipofiz Bezi Makroadenomu'nu Kadın doğumcu takip etmez. Ayrıca böyle ciddi bir hastalığı olan sahneye çıkamaz. Bence bildiğin sarhoş. Yılbaşını kutlayan sarhoşlara sarhoş şarkıcı.

ismet 2 yıl önce

han sarhoş hancı sarhoş yılbaşı kutlamaya gidenler sarhoş değilmi en iyisini yapmış oda kutlamıs yılbasıni ne var bunda bedava reklam