Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal kendini dışarı attı! Dışarıya attılar...

Şimdilerde ikinci kez kız babası olmaya hazırlanan sunucu Kenan İmirzalıoğlu’nun koronavirüse yakalandığı söylenmişti. Kenan İmirzalıoğlu karantina biter bitmez eşi Sinem Kobal ile yemeğe çıktı.

ATV ekranlarının reyting rekorları kıran Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının başarılı sunucusu Kenan İmirzalıoğlu’ndan üzücü bir haber gelmişti. İkinci kez baba olmaya hazırlanan İmirzalıoğlu’nun Covid - 19 testinin pozitif çıktığı ve programın bu nedenle bir süre aksayacağı iddia edildi. 
 

KENDİLERİNİ SOKAĞA ATTILAR

Bir süre önce koronavirüse yakalanan ve kendini evinin bir odasına kapatan Kenan İmirzalıoğlu hastalığı yendi. Çocuğu ve eşine korana bulaştırmamak için odasından çıkmayan İmirzalıoğlu karantina biter bitmez Sinem Kobal ile kendini sokağa attı.

Kenan İmirzalıoğlu, ikinci bebeklerine hamile olan eşi Sinem Kobal ile birlikte önceki gün Emirgan'da bir mekanda kahvaltı yaptı. Gökhan Gökduman'ın haberine göre; İmirzalıoğlu, "Arkadaşlar çok acelemiz var, lütfen bugün bizi mazur görün" dedi.

Emine Ün gözyaşlarını tutamadı! Açıklaması da herkesi şaşırttı

İLİŞKİLİ HABER

Emine Ün gözyaşlarını tutamadı! Açıklaması da herkesi şaşırttı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0