Berkcan Güven'in anneannesi Şahide Türe öldü mü? Şahide Türe neden öldü?

Ünlü YouTuber Berkcan Güven'in sık sık birlikte videolar çektiği anneannesi Şahide Türe, 93 yaşında hayatını kaybetti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Son dönemlerin parlayan sosyal medya fenomenlerinden Berkcan Güven'in 93 yaşındaki anneannesi Şahide Türe'den kötü haber geldi. Sık sık anneannesiyle videolar ve fotoğraflar paylaşan Berkcan Güven, anneannesinin vefat haberiyle yıkıldı. 

Acı haberi ünlü ismin babası Burhan Güven, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Şahide Türe'nin eski bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan Burhan Güven paylaşımında "Melekler seninle olsun evlatlarımın anneannesi... Yüreklerinizdeki sevgiyi, dudaklarınızdaki duayı bu kez onlara gönderin. Türkiye'nin en sevdiği insan, en sevdiğine kavuştu..." ifadelerini kullandı.

"Hiç Mutlu Değilim" sözüyle büyük ilgi gören Şahide Türe, aynı zamanda Youtube'da 90 yaş üzerinde 100 bin aboneye sahip olarak rekor kırmıştı. Türe'nin vefatının ardından Berkcan Güven'in takipçilerinden binlerce başsağlığı mesajları geldi.

Anneannesinden her zaman büyük destek gördüğünü dile getiren Berkcan Güven, 2019 yılında yayınladığı bir videoda "Bu işe başladığımda bana en büyük yardım ve desteği veren anneannem ve diğer bütün büyüklerimiz için bir geri dönüş yapmak istedim. Biz gençlerin önünü açan ve bize bu fırsatı veren insanlara geri dönüş yapmak, onlara teşekkür etmek istiyorum. Unutmamak lazım ki yaşlılık uzaktan bakınca asla başımıza gelmeyeceğini düşüneceğimiz bir şey değil, hayatın bir parçası, bir dönemidir" ifadelerini kullanmıştı.

Kraliçe Elizabeth'e silahlı tehditler bitmiyor!

İLİŞKİLİ HABER

Kraliçe Elizabeth'e silahlı tehditler bitmiyor!
Kim Kardashian'ı çıldırtan eski koca Kanye West'ten ilginç karar!

İLİŞKİLİ HABER

Kim Kardashian'ı çıldırtan eski koca Kanye West'ten ilginç karar!
MasterChef'te Burcu'nun sözleri ortalığı karıştırdı: Beni göndermek için seçti

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef'te Burcu'nun sözleri ortalığı karıştırdı: Beni göndermek için seçti
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0