MasterChef'te Burcu'nun sözleri ortalığı karıştırdı: Beni göndermek için seçti

Ekranların heyecan dolu yemek yarışması programı MasterChef Türkiye'ye son zamanlarda Burcu ve Dilara arasındaki gerilim damga vuruyor. Geçtiğimiz hafta kaptanlık oyununu kazanarak mavi takım kaptanı olan Dilara'nın karşısına kırmızı takım kaptanı olarak Burcu'yu seçmesi üzerine Burcu'dan ilginç bir açıklama geldi.

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri üyeliğini yaptığı yemek yarışması MasterChef Türkiye'de çekişme devam ederken, son birkaç haftaya yarışmacılardan Burcu ve Dilara arasında yaşanan tartışmalar damga vuruyor.

Pazartesi günü mavi takım kaptanlığı için mücadele eden yarışmacılar, oyun öncesi şeflerle sohbet etti. Yarışmacılardan geçtiğimiz haftanın bir değerlendirmesini isteyen şefler, Tahsin'in ardından söz Burcu'ya geldi.

Önceki hafta kırmızı takım kaptanı seçilmesiyle ilgili konuşan Burcu, haftalardır gerginlik yaşadığı Dilara ile ilgili ortaya bir iddia attı. Dilara'nın mavi takım kaptanı olduktan sonra kendisini kırmızı takım kaptanı seçmesiyle ilgili şu sözleri söyledi:

"Dilara'nın strateji yaptığını düşünüyorum. Beni potaya göndermek için seçti. Çünkü bir elimde kapanmayan bir bıçak yarası olduğunu; diğer elimin parmağında da bir enfeksiyon olduğunu biliyor. Bu onun tercihidir. Strateji yaptı diye kötü olamaz."

DİLARA YANIT VERDİ

Bunun üzerine söz alan Dilara ise şunları ifade etti:

"Buradaki kimsenin neresinde yarası var ilgilenmiyorum. Umurumda da değil. Kendimi artık yarışmada tabaklarımla göstermek istiyorum. Burcu'yla güzel bir yarış çıkartabileceğimiz için onu rakip seçtim. Ki bunu ilk gün kaybettikten sonra da söyledim. Arkadaşlarıma da rica ediyorum, herkes önündeki yemeğe baksın. Beni bu tarz tartışmaların içine sokmayın. Yoruldum." 

Berkcan Güven'in anneannesi Şahide Türe öldü mü? Şahide Türe neden öldü?

İLİŞKİLİ HABER

Berkcan Güven'in anneannesi Şahide Türe öldü mü? Şahide Türe neden öldü?

BİR YORUM YAPIN 1

Kahraman 2 yıl önce

Birkere baktim ve master chefleri begenmedigim icin bidahada bakmadim.Chefin biri yarismacilara nasil bardigini gördüktensonra kapattim.Ne olursan ol kimse kimseye o sekilde bagiramaz.Ben o yarismaci olsaydim o anda orayi terkederdim