Annemizi Saklarken dizisi neden final oluyor?

Star TV'nin final yapan dizileri furyasına bir yenisi daha eklendi. Reyting kurbanı olan dizi 'Annemizi Saklarken' final yapıyor.

Ekranlardaki macerasına henüz yeni başlamış olan 'Annemizi Saklarken' dizisi için final kararı çıktı. Başrollerinde Hande Doğandemir ve Kutsi'nin yer aldığı dizinin son olarak 7. bölümü ekranlara gelmişti. 

Reytinglerde istenilen başarıyı gösteremeyen dizi, ilk 10'a giremeyince resmen fişi çekildi. Totalde 19. sırada yer alan dizi AB grubunda 15. oldu. Reytinglerdeki düşüş sebebiyle final kararı açıklanan dizinin final kararı gündeme gelmeye başladı.

ANNEMİZİ SAKLARKEN BU AKŞAM YOK MU? 

Star Tv ekranlarında sevenleri karşısına çıkan Annemizi Saklarken dizisi 26 Ocak Çarşamba akşamı kanalın yayın akışında bulunmadı. Dizinin yerine yabancı sinema filmi ve ardından Cumhurbaşkanı Özel yayını olacak.

Yapılan açıklamayla Annemizi Saklarken dizisinin 8. final bölümü 2 Şubat akşamı yayınlanacak.

ANNEMİZİ SAKLARKEN NEDEN FİNAL YAPIYOR? 

Her çarşamba dizi takipçilerinin karşısına çıkan Annemizi Saklarken dizisinin reytingler nedeniyle TV'deki macerasını noktaladığı öne sürülüyor.

Çorlu'da mahsur kalan Inna ülkesine döndü

İLİŞKİLİ HABER

Çorlu'da mahsur kalan Inna ülkesine döndü
Bora Akkaş Üç Kuruş dizi kadrosunda

İLİŞKİLİ HABER

Bora Akkaş Üç Kuruş dizi kadrosunda

BİR YORUM YAPIN 1

Estergon 2 yıl önce

Dizinin ismini çok mu aradınız artı dizideki isimlerin hangisinin dizisi tuttu amatörlük diz boyu star tv aklı varsa eşkıya dünyaya hükümdar olmaz ı lisans hakkını alır oynatır çok geç olmadan

Toplam 1 beğeni