Çorlu'da mahsur kalan Inna ülkesine döndü

Yeni şarkısı 'Up'ın promosyon çalışmaları için Romanya'dan Türkiye'ye gelen şarkıcı Inna İstanbul'a yoğun kar yağışı nedeniyle varamamıştı. Çorlu'da mahsur kalan Inna, programını iptal edip kara yoluyla ülkesine döndü. Inna, Kapıkule Sınır Kapısı’ndan çıkmadan önce Edirne'de özel bir hastanede PCR testi yaptırdı.

İstanbul programını iptal eden Inna, karayoluyla ülkesine döndü. Bulgaristan, koronavirüs tedbirleri kapsamında ülkeye girenlerden PCR testi istediği için Inna da gece saat 02.00 sıralarında Edirne'de özel bir hastanede PCR testi yaptırdı.

Şarkıcı, test sırasında hastane çalışanlarından ilgi gördü. Sağlık çalışanlarıyla fotoğraf çektiren Inna, hastanede yaklaşık iki saat bekledikten sonra negatif çıkan test sonucunu alarak karayoluyla Kapıkule Sınır Kapısı'ndan çıkış yaptı.

NE OLMUŞTU?

Son yılların en yoğun kar yağışı neredeyse tüm Türkiye’yi esir alırken; yeni şarkısı "Up"'ın promosyon çalışmaları için Romanya'dan Türkiye'ye gelmek için yola çıkan dünyaca ünlü şarkıcı Inna'nın uçağı, Çorlu'ya inmek zorunda kaldı.

Yolların kapanması nedeniyle Çorlu'da kalan ünlü şarkıcı Inna, kar engeli yüzünden korku dolu anlar yaşadı. İstanbul'da çeşitli TV ve radyo programlarına katılması beklenen Inna'nın programı kar nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Hava şartları nedeniyle Çorlu’ya inmek zorunda kalan Inna, Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafında "Bu fotoğrafta İstanbul'da olduğumu göstermeliydim. Ama olmadı. Türkiye'de bir yerde güvendeyim. Fakat yorgunum" dedi. Ayrıca Inna'nın sosyal medyada ‘Çorlu’ yerine ‘Çorum' yazması dikkatlerden kaçmadı.

Annemizi Saklarken dizisi neden final oluyor?

İLİŞKİLİ HABER

Annemizi Saklarken dizisi neden final oluyor?
Bora Akkaş Üç Kuruş dizi kadrosunda

İLİŞKİLİ HABER

Bora Akkaş Üç Kuruş dizi kadrosunda

BİR YORUM YAPIN 0