Özçivit ailesinden yeni yıl pozları! Fahriye Evcen paylaştı...

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinden yeni yıl kareleri geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden bu kareleri paylaşan Fahriye Evcen'in gönderisi beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

29 Haziran 2017 tarihinde dünyaevine giren ünlü çift Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, mutlu bir evlilik hayatı sürdürüyor. Son dönemde yer aldıkları projelerle dikkat çeken ünlü çift, sosyal medya hesaplarını da oldukça aktif kullanıyor.

Kuruluş Osman dizisinde yer alan Burak Özçivit ile Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde yer alan Fahriye Evcen çiftinin tarihi dizilerde yer alması hayranları tarafından oldukça beğeniliyor. 

Sosyal medyada hayranları ve sanatçı dostları ile kuvvetli bir bağ kuran Özçivit çifti, sık sık paylaşım yapmayı da ihmal etmiyor. Son olarak yeni yıla girerken oğulları Karan'ın da yer aldığı bir aile karesi paylaşan Fahriye Evcen, gönderisine "Herkese iyi seneler bizden..." açıklamasını yazdı.

Evcen'in gönderisi kısa zaman içerisinde 500 bine yakın beğeni ve 4 bine yakın yorum aldı.

İdo Tatlıses'ten babasını duygulandıran paylaşım! İbrahim Tatlıses'in oğlu...

İLİŞKİLİ HABER

İdo Tatlıses'ten babasını duygulandıran paylaşım! İbrahim Tatlıses'in oğlu...

BİR YORUM YAPIN 6

Ahmet 2 yıl önce

Maykıl müslüman olmuş komşusu ile gidip kurban alıp kesmiş sonra o komşu noel ağacı alıp süslemiş bunu maykıl görünce ne düşenecek buda benim eski dindenmiş demiş hey maşallaha bak

ayhan kucukoglu 2 yıl önce

Osman bey,Fahriye hanimefendi eger hatirliyorsan almanyada yetisti,belki oradaki alman komsulari vasitasiyla ,yada komsuluk iliskileri sebebiyle cocuklugundan bir hatira olarak dusunuyorum,,baska bir sebebi yoktur,sonra iman kalptedir agacta degil,biz once kendimize bir bakalim her seyimiz dogrumu.ben onlara mutluluk temenni ediyorum dizideki basarilariyla.

S M 2 yıl önce

Evet bencede bir Müslümana yakışırmı. Rabbim hidayet versin inşallah

Toplam 1 beğeni

Osman 2 yıl önce

Biri Osmanlı dizisinde rol alıyor, diğeri Selçuklu dizisinde rol alıyor, arkada ki Noel ağacı acaba Osmanlı'ya mı ait yoksa Selçuklu' ya mı ben tam anlayamadım..

Toplam 43 beğeni

İsimsiz 2 yıl önce

Bunun gibiler para düşünür. Osman mezarından bir kalksa önce bunların kellesini alır.

Toplam 0 Beğeni

İsminiz 2 yıl önce

dediğiniz gibi rol alıyor, ne olmasını bekliyordunuz.

Toplam 0 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun