Ahmet Çakar'dan 73 yaşında evlenen Erman Toroğlu'na şarkılı gönderme!

Erman Toroğlu'nun 34 yaş küçük Ezgi Yavuz ile evlenmesi sosyal medyada büyük ses getirmişti. Erman Toroğlu'nun evliliğine Ahmet Çakar'dan olay yorum geldi.

Ünlü spor yorumcusu Erman Toroğlu, geçtiğimiz günlerde eski avukatı Ezgi Yavuz ile hayatını birleştirmişti. Cumartesi akşamı sosyal medyadan paylaşılan o fotoğrafın ardından Erman Toroğlu ve Ezgi Yavuz isimleri en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

Sürpriz nikah! 73 yaşındaki Erman Toroğlu evlendi!İLİŞKİLİ HABERSürpriz nikah! 73 yaşındaki Erman Toroğlu evlendi!

Araları bozuk olduğu iddia edilen Ahmet Çakar'dan Erman Toroğlu'nun nikah fotoğrafına göndermeli paylaşım geldi. İki eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu ile Ahmet Çakar uzun yıllar boyu birbirleriyle rakip oldular. İkilinin aralarında iyi bir dostluk olduğu biliniyordu.

'İKİNCİ BAHAR' ŞARKISIYLA KUTLADI

Twitter hesabından 'İkinci Bahar' şarkısının sözlerini paylaşan Ahmet Çakar'a kısa sürede bir sürü destek mesajı geldi.

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 6

Ensar Aydın 2 yıl önce

Düşünsenize bu evliliği dindar,muhafazakar birinin yaptığını..Sapıklık,sübyancılık lafları manşetlerden inmezdi.39 yaş fark

Toplam 9 beğeni

Gerek yok 2 yıl önce

Dindar, muhafazakar, laik farketmez hangi kesim olursa olsun adı sapıklık bunun

Toplam 0 Beğeni

Tarafsız 2 yıl önce

Dindar kesimden böyle yaşlı biri evlenseydi o yaştaki biriyle, ne laflar işitirdik. Ahmet Çakar da zırvalamış

Toplam 9 beğeni

koylu 2 yıl önce

ahmed cakar- cakar bu islerden bravo.hakikaten hertarafli yetismis duzgun -faydali insansin.

Toplam 3 beğeni

Turgut Reis 2 yıl önce

Türkiyede istersen maymun gibi ol tv ye çıkıyorsan istediğin kadını alırsın. Adı toruşağı.

Toplam 5 beğeni

Mustafa 2 yıl önce

Kendi çocuğu yaşında birisi ile evlenen bu kart zamparanın yaptığını şimdi muhafazakar birisi yapsa bütün dernekler hatta hayvan severler derneği bile araya girerdi. Bunlara ses yok tabi. Meselenin diğer bir yüzü ise para avcısı bu kadının bir avukat olması bir hukukçu olması.

Toplam 8 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun