Kardeşlerim dizisinde koronavirüs alarmı! Onur Seyit Yaran ve Yiğit Koçak...

Ekranların sevilen dizisi Kardeşlerim'den hayranlarını üzecek bir haber geldi. Celil Nalçakan, Ahu Yağtu ve Su Burcu Yazgı Coşkun gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizi setinde koronavirüs vakaları çıktı. Covid-19 test sonuçları pozitif çıkan Kardeşlerim'in başrol oyuncuları Onur Seyit Yaran ve Yiğit Koçak karantinaya girdi.

Son zamanlarda artan koronavirüs vakaları, dizi setlerini de vurdu. Üç Kuruş, Yargı, Kırmızı Oda, Camdaki Kız, Evlilik Hakkında Her Şey, Bir Zamanlar Çukurova dizilerinin ardından ATV'nin sevilen yapımı Kardeşlerim'in de oyuncuları koronavirüse yakalandı.

BAŞROLDEKİ İKİ İSİM KORONAVİRÜSE YAKALANDI

Yönetmenliğini Serkan Birinci'nin üstlendiği, senaryosunu Gül Abus Semerci'nin kaleme aldığı ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Kardeşlerim, ikinci sezonuyla da izleyiciyi ekran başına kilitlemeye devam ederken, diziden üzücü bir haber geldi. 

Tv100’ün haberine göre; NGM Medya’nın reyting rekortmeni dizisi Kardeşlerim'in başrol oyuncularından Onur Seyit Yaran ve Yiğit Koçak da koronavirüse yakalandı.

 

Yaşanan gelişmelerin ardından dizinin çekimlerine bir süre ara verilebileceği öngörülüyor. Dizinin resmi sayfalarından henüz bir açıklama gelmedi.

Esra Erol'da akılalmaz olay! Kızının itiraflarını duyan anne sinir krizi geçirdi

İLİŞKİLİ HABER

Esra Erol'da akılalmaz olay! Kızının itiraflarını duyan anne sinir krizi geçirdi
2 çocuk annesi Çağla Şıkel'in yaşını duyan inanamadı!

İLİŞKİLİ HABER

2 çocuk annesi Çağla Şıkel'in yaşını duyan inanamadı!

BİR YORUM YAPIN 2

Eylül 2 yıl önce

Of off inşallah hızlı iyileşirler Geçmiş olsun

değil mi 2 yıl önce

bu nasıl okul ...