Esra Erol'da akılalmaz olay! Kızının itiraflarını duyan anne sinir krizi geçirdi

23 yaşındaki kızı Zeynep Karasakal'ı bulmak için Esra Erol'a katılan Saliha Hanım'ın anlattıkları izleyenleri şoke etti. 17 yaşındayken Zeynep'in Muhammet adında birine kaçtığını söyleyen Saliha Hanım, kızının artık başka biriyle olduğunu duyunca sinir krizi geçirdi.

ATV ekranlarının ilgiyle izlenen programı Esra Erol'da bu hafta yürekleri parçalayan bir olay yaşandı. 23 yaşındaki kızı Zeynep Karasakal'ı bulmak için Esra Erol'a katılan Saliha Hanım, uzun zamandır kızına ulaşamadığını söyledi.

Acılı anne kızının 17 yaşındayken Muhammet Karasakal ile kaçarak evlendiğini ve damadının bir süre önce kendisini arayarak "Zeynep yok" dediğini ifade etti. Kızını bulmak için soluğu karakolda alan çaresiz anne kızına ulaşmayı başaramadı.

Canlı yayında Saliha Hanım'ın feryatları seyircileri ekran başına kilitledi. Esra Erol'un ulaştığı Zeynep Karasakal ise canlı yayına telefona bağlanarak "Ben gayet iyiyim, neden bunu anlamıyorsunuz? Annemle konuştum, Diyarbakır'dayım. Burada güzel bir yuva kurdum, mutluyum" diyerek izleyenleri şoke etti. 

Açıklamalarıyla programa damga vuran Zeynep Hanım "Kiminle yuva kurdun?" sorusuna da, "Orası şimdilik benden kalsın. Ben birkaç ay sonra geleceğim zaten" şeklinde yanıt verdi. Eşinin hayatındaki kişiden haberi olmadığını dile getiren genç kadın, "Ben eşimle konuşmak istemiyorum. Zaten boşanma aşamasındayız. O dava açmış yakında mahkememiz var" dedi. 

"SENİN GÜL GİBİ KOCAN VAR"

Saliha Hanım ise kızının yaptıklarını duyunca "Yuva üstüne yuva olmaz. Senin resmi nikahın var, boşanmadan yuva kuramazsın. Önce boşanman gerek, senin gül gibi kocan var" diyerek kızına geri dön çağrısı yaptı. Annesinin dedikleri üzerine "Orada ağlayarak beni rezil etme" diyen Zeynep Hanım telefonu kapattı. Gözyaşlarına boğulan acılı anne ise "Kızım bağırma yavrum, hep böylesin. Beni dinlemezsin, hep dışarıdakileri dinlersin. Gel beni dinle, gel kızım" diyerek canlı yayında kendini kaybetti. 

Pınar Deniz koronavirüsü atlattı! Sosyal medyadan duyurdu...

İLİŞKİLİ HABER

Pınar Deniz koronavirüsü atlattı! Sosyal medyadan duyurdu...
Kardeşlerim dizisinde koronavirüs alarmı! Onur Seyit Yaran ve Yiğit Koçak...

İLİŞKİLİ HABER

Kardeşlerim dizisinde koronavirüs alarmı! Onur Seyit Yaran ve Yiğit Koçak...
2 çocuk annesi Çağla Şıkel'in yaşını duyan inanamadı!

İLİŞKİLİ HABER

2 çocuk annesi Çağla Şıkel'in yaşını duyan inanamadı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0