Ünlü oyuncu Engin Akyürek Hollywood yıldızlarını geride bıraktı!

Kaçış dizisiyle hayranlarıyla tekrar buluşmaya hazırlanan Engin Akyürek, ‘Be Global Fasion Network’te düzenlenen ankette Johnny Deep ve Adam Lambert’i %32,34 ile geride bıraktı.

Dünyaca ünlü moda sitesinde, her yıl gerçekleşen ankette bu yılın da en yakışıklı erkeği Engin Akyürek seçildi. Geçen sene %62,64 'lük farkla birinci olan başarılı oyuncu, bu yıl %32,34 ile liderliği kaptırmadı. Yakışıklı oyuncu temsil ettiği ülkemizi gururlandırırken hayranlarını da sevindirdi. Sefirin Kızı dizisinde rol alan başarılı oyuncu, Kaçış dizisiyle hayranlarını yine ekranlar başına toplayacak.

"EN ŞIK ERKEK BİRİNCİSİ ENGİN AKYÜREK" BAŞLIĞI!

Be Global Fasion Network'un internet sitesinde 'En şık erkek birincisi Engin Akyürek' başlığı, sevenlerini mutlu etti. Dünyaca ünlü yapımlarda rol alan Johnny Deep ve Adam Lambert, Türkiye temsilcisi Engin Akyürek’i geçemedi. Karayip Korsanları: Siyah İnci’nin Laneti filminde oynayan Johnny Deep, Engin Akyürek’in gerisinde kaldı. Şimdi akıllardaki soru, 'Engin Akyürek Hollywood'un gözdesi olur mu?'

"OYLARIN ONAYI E-POSTA İLE YAPILDI"

Rekabetin kızıştığı ve sahte oylamanın yapılabileceği olasılığının, oylamayı zorlaştırdığını söyleyen Be Global Fasion Network, “hayranlarını etkilemek için giyinen tüm stil sahibi erkekleri göstermeye amaçladıklarını” açıkladı.

İLK ÜÇ YAKIŞIKLININ FOTOĞRAFLARI:

Engin Akyürek

Engin Akyürek

 

Johnny Deep

Johnny Deep

 

Adam Lambert

Adam Lambert

Berkay Ateş'in olaylı gecesi! Alkolün dozunu fazla kaçırınca ehliyetine el konuldu

İLİŞKİLİ HABER

Berkay Ateş'in olaylı gecesi! Alkolün dozunu fazla kaçırınca ehliyetine el konuldu

BİR YORUM YAPIN 0