Burak Özçivit'in orman yürüyüşü! Sosyal medyayı salladı...

Son dönemlerde rol aldığı tarihi dizi Kuruluş Osman ile ön planda olan oyuncu Burak Özçivit, sosyal medya paylaşımları ile de oldukça dikkat çekiyor. Özçivit'in son yaptığı, ormanda yürüyüş temalı paylaşımları takipçilerinden tam not aldı.

Atv ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Kuruluş Osman'da başrolde olan ünlü oyuncu Burak Özçivit, yaptığı sosyal medya paylaşımları ile oldukça dikkat çekiyor. Fahriye Evcen ile 2017 yılında dünyaevine giren Burak Özçivit'in sosyal medya hesabında 20 milyona yakın takipçisi bulunuyor. Oğlu Karan ve eşi Fahriye Evcen ile mutlu bir evlilik sürdüren Özçivit'in sosyal medyada paylaşımları da bir o kadar dikkat çekiyor.

Almanya'da çekildiği pozlarında neşeli halleri dikkat çeken Özçivit, doğa ile iç içe bir tatil yapıyor. Setlerde artan koronavirüs vakaları sebebiyle ara verilen dizi çekimlerinden fırsat bulan Burak Özçivit, eşi Fahriye Evcen ile kısa bir tatil yapıyor.

Sosyal medyada takipçileri ile sıkı bir bağ kurmuş olan Özçivit, hem yurt içi hem de yurt dışından pek çok takipçiye sahip. Türk hayranları kadar yabancı hayranları da sıkı şekilde Özçivit'i takip ediyor.

Paylaştığı orman gezisi gönderilerine kısa zamanda 500 binden fazla beğeni alan Özçivit'in gönderisine yorum yağdı. Hem Türkçe hem de yabancı pek çok dilde yorum alan Özçivit, hafif kısalmış olan sakalları ile de oldukça dikkat çekti.

Berfu Yenenler'den Yılmaz Erdoğan ve Eser Yenenler ile yeni kare!

İLİŞKİLİ HABER

Berfu Yenenler'den Yılmaz Erdoğan ve Eser Yenenler ile yeni kare!

BİR YORUM YAPIN 0