Gelin Evi programına William Shakespeare'in tablosu damga vurdu!

Show TV ekranlarında her gün yayınlanan Gelin Evi yarışmasında William Shakespeare'i tanımayıp "Aile büyüğünüz mü?" diye sorması sosyal medyada gündem oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Hafta içi her gün Show TV'de yayınlanan Gelin Evi'ne bugün, Shakespeare sorusu damga vurdu. Yarışmanın 766. bölümünde Kübra Hanım'ın evine misafirliğe gidildi. Odadaki eşyalar yarışmacılar tarafından incelendi.

Yarışmacılardan Sevcan Hanım, Shakespeare'in fotoğrafı için "Bu fotoğraftaki aile büyüğünüz mü?" diye sordu. Kübra Hanım ise, "Shakespeare hayranıyım, bu yüzden fotoğrafını odaya koydum." diye cevap verdi.

İsveç Kraliyet Saray'ında hareketli dakikalar! Kral ve Kraliçe pozitif çıktı

İLİŞKİLİ HABER

İsveç Kraliyet Saray'ında hareketli dakikalar! Kral ve Kraliçe pozitif çıktı
Hakan Ural'dan herkesi şaşırtan açıklama: Bill Gates'i tutuklayın

İLİŞKİLİ HABER

Hakan Ural'dan herkesi şaşırtan açıklama: Bill Gates'i tutuklayın
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0