Hakan Ural'dan herkesi şaşırtan açıklama: Bill Gates'i tutuklayın

Hakan Ural, koronavirüsün çözümü için Bill Gates'in tutuklanması gerektiğini söyledi.

Kanal D'de yayınlanan 'Neler Oluyor Hayatta' programının sunucusu Hakan Ural dikkat çeken açıklamalar yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde sağlık çalışanlarıyla ilgili söylediği sözler yüzünden tepki çeken Ural, bu kez de koronavirüs için bir çözüm önerisi geliştirdi.


Bir süre önce Kovid-19 testi pozitif çıkan ve hastanede gördüğü tedavinin ardından sağlığına kavuşan Ural, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Koronavirüse çözüm önerim: Bill Gates'i acil neredeyse bulup tutuklayın. Kapatın. Sağlam bir pazarlık yapıp askeri müşterekte ne istiyorsa anlaşın bitsin bu çile usandık, bıktık" dedi.

Gelin Evi programına William Shakespeare'in tablosu damga vurdu!

İLİŞKİLİ HABER

Gelin Evi programına William Shakespeare'in tablosu damga vurdu!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 5

ceyda 2 yıl önce

Helal olsun ural beye çok dogru söylemiş.

Toplam 3 beğeni

Bünyamin Öztürk 2 yıl önce

Şarkıcıdan türkücüden görüş sahibi olunca böyle oluyor işte.

Hacı 2 yıl önce

Katılıyorum

Toplam 2 beğeni

atacan 2 yıl önce

Yaniii, çin e de baskı altında tutulma sağlıklı yiyecek satma - böcek ,fare,kedi köpek yemek satışı uluslararası yasaklanmalı. Çini insan kıriterlerine yaklaştırılmalı zira dünyanın bataklığı olmaya devam edecek

Toplam 1 beğeni

son osmanlı 2 yıl önce

hayret bu adamın ölmesi yakınladı galiba 40 yılın başı doğru bir laf etti

Toplam 1 beğeni