Survivor başlamadan kavgalar başladı! Yasin ve Ogeday arasında gerginlik

Bu sene ekranlarda yayınlanacak olan Survivor2022 All Star'da yarışacak isimler yine Ünlüler ve Gönüllüler olarak iki takıma ayrılacak. Merakla beklenen yarışma henüz başlamadan polemikler başladı. Yasin Obuz, kendisiyle aynı takımda yer alan Ogeday Girişken'e meydan okudu...

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Survivor, bu sene All Star versiyonu ile ekranlara gelecek. 15 Ocak tarihinde izleyiciyle buluşacak olan yarışma, sevilen yarışmacıların yeniden mücadele edeceği Survivor'da 2017 yılında şampiyon olan Ogeday Girişken ile 2020 yılında yarışan Yasin Obuz arasında gerilim çıktı.

OGEDAY: YASİN İTİCİ VE YAPMACIK

Survivor'ın eski şampiyonlarından Ogeday 2 yıl önce verdiği bir röportajda Yasin Obuz'u itici bulduğunu söylemişti. O dönemki yarışmacılardan bahseden Ogeday, "Fakat adaya yakışmayan bir yarışmacı var; Yasin Obuz. İtici ve yapmacık geliyor bana. Adaya adım attığı ilk günden başladı negatifliği. Hep bir saldırı halinde. Sanki kendini saldırmaya şartlayarak gitmiş adaya" demişti.

Yarışmaya günler kala Ogeday'ın röportajını yeniden gündeme getiren Yasin Obuz, tartışmanın fitilini ateşledi. Instagram hesabından Ogeday'ın röportajını paylaşan Yasin, "Selamün aleyküm baba" notunu yazarak adeta takım arkadaşına meydan okudu.

Rafet El Roman'ın eski eşi Tuğba Altıntop geçirdiği kaza sonrası bambaşka biri oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Rafet El Roman'ın eski eşi Tuğba Altıntop geçirdiği kaza sonrası bambaşka biri oldu!
MasterChef Emre Büber'den dikkat çeken sözler: Beni yarışmadan soğuttu

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef Emre Büber'den dikkat çeken sözler: Beni yarışmadan soğuttu

BİR YORUM YAPIN 2

yaşar yıldız 2 yıl önce

gıcık bı tip normal böyle insanları almayacaksın

master 2 yıl önce

acun bilerek isteyerek nerede gıcık insan var toplamış bu yaışmaya başta hakan denilen arkadaş gerekli gereksiz konuşmalar herşeyi bilir tavırları itici o çıkınca ekrana kanal degiştiriyoz ayrıca bazı yarışmacıların yapmacık hareketleri saçma geliyor. birde milletin önünde masturbasyon yapan yarışmacısı vardı o da arada görünüyor ekranda utanmadan sıkılmadan. rütükde seyrediyo heralde bunları. sporcular gidiyor bazı yarışmacılar harika kişilk sergiliyorlar bazılarıda dedikodu çirkef bizans oyunları sergiliyor ama acun baştacı yapıyor bunalrıda.