Masterchef tarihinde bir ilk! Danilo ve Somer şeflerden şok hareket

TV8 ekranlarında yayınlanan uzun soluklu yarışması MasterChef 2021'nin son bölümde kritik çeyrek final heyecanı yaşandı. Programın yayınlanan son bölümünde 4 isim kıyasıya mücadele etti. Sona gelinen masterchef yarışmasında bir ilk yaşandı.

MasterChef'te artık sona doğru geliniyor. Dün akşam 152. bölüm seyirci ile buluştu. Son bölümde 3 yemek yapıldı. Tahsin, Sergen, Hasan ve Eren ilk 3'e girmek için mücadele verdi. Herkes tarafından sıkça "MasterChef'te ilk 3'e kim kaldı? Finalistler kim oldu, kim elendi?" merak edilen yarışmanın detayları şoke etti. 

İKİ KEZ KAŞIK ATILDI

MasterChef'in yayınlanan son bölümünde aynı oyunda iki kez gerçekleşti. Danilo şef, Sergen'in tabağına kaşık atarken Somer şef ise Hasan'ın tabağı için kaşık attı. Bu da yarışma tarihine geçti.

Masterchef tarihinde bir ilk yaşandı. Bir sezonda aynı yarışmayınca 2 defa kaşık atıldı. Bu yarışmacı da Hasan oldu. 

MASTERCHEF'TE SON ÜÇE KALAN İLK İSİM KİM OLDU?

MasterChef'te oynanan ikinci etabın ardından yoluna son 3'te devam eden ilk isim netleşti. İkinci oyun sonrası Eren 56 puanla final üçlüsüne kalan ilk isim oldu. Sergen 54 puanla ikinci, Tahsin 52 puanla üçüncü ve Hasan 50 puanla dördüncü sıraya yerleşti. Sergen, Tahsin ve Hasan son 3'e kalmak için yeniden yarışacak.

Hadise son zamanların en karlı anlaşmasını yaptı! 2023 yılı için şimdiden...

İLİŞKİLİ HABER

Hadise son zamanların en karlı anlaşmasını yaptı! 2023 yılı için şimdiden...
'Kızdan boksör mü olur' dediler, Avrupa şampiyonu oldu

İLİŞKİLİ HABER

'Kızdan boksör mü olur' dediler, Avrupa şampiyonu oldu
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0