17 yaşındaki oğlunu kaybeden Sinead O'Connor şarkı söylememeye yemin etti!

90'lı yıllarda albümleri satış rekorları kıran ve tüm dünyanın en sevilen sanatçılarından biri olarak anılan Sinead O'Connor ya da Müslüman olduktan sonraki adıyla Shuhada' Davitt, geçtiğimiz aylarda 17 yaşındaki oğlunun acısıyla kahrolmuştu. Ünlü yıldız oğlunun ölümünün ardından bir daha asla şarkı söylemeyeceğini açıkladı.

"Nothing Compares 2 U" şarkısıyla 90'lı yıllarda fırtına gibi esen dünyaca ünlü yıldız Sinead O'Connor, geçtiğimiz ay 17 yaşındaki oğlunun ölümüyle adeta yıkılmıştı. Oğlu Shane'nin ölümünde İrlanda devletinin hatalı olduğunu savunan O'Connor son yaptığı açıklamalarda "Tanrı onları affetse ben affetmem" diyerek bu işin peşini bırakmayacağını da sözlerine eklemişti.

Sinead OConnor

Sinead OConnor

Zor günler geçiren ünlü yıldız, yakın gelecekte sahnelere geri döneceği söylentileri üzerine sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak "Açıkça söylemem gerekirse, bu yıl, gelecek yıl veya başka bir zaman sahneye çıkıp performans sergileyeceğim söylentileri yanlış. Bir daha asla şarkı söyleyeceğim bir şey olmayacak" şeklinde konuştu.

Sinead OConnor ve oğlu

Sinead OConnor ve oğlu

DAHA ÖNCE NELER OLDU?

Dünyaca ünlü şarkıcı Sinead O'Connor, önceki gün 17 yaşındaki oğlunun hayatını kaybettiğini açıklamıştı. Evlat acısıyla zor zamanlar yaşayan ünlü yıldız Twitter hesabından yaptığı paylaşımda oğlunun geçen hafta hastaneden kaçtıktan sonra intihar ettiğini ifade etti.

Oğlu Shane'in intiharıyla ilgili sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yapan 55 yaşındaki ünlü isim 'intihardaki sorumluluklarını kabule yanaşmayan' İrlandalı devlet yetkililerine ateş püskürdü. 

"TANRI AFFEDEBİLİR AMA BEN AFFETMEYECEĞİM"

Perşembe günü kayıp olduğu gerekçesiyle polise başvurduğu oğlunun cuma günü cenazesinde kimlik tespiti yaptığını söyleyen ünlü isim "Tanrı affedebilir ama ben İrlanda devletini asla affetmeyeceğim" sözleriyle acısını dile getirdi. 

İrlandalı sanatçı, oğlu Shane'nin ölümünde ruh sağlığı tedavisi gördüğü hastane ile çocuk ve aile destek kurumu Tusla yetkililerinin suçu olduğunu söyledi. Ayrıca ünlü şarkıcı, oğlunun ölümünde Tusla yetkililerinin sorumluluğu kabul etmediğini, "izlemeye aldıkları pek çok çocuğun da öldüğünü" de vurguladı.

"YALANLARI İFŞA EDECEĞİM!"

Oğlunun intiharında İrlanda devleti ve özellikle aile ve çocuk kurumu Tusla'nın suçu olduğunu söyleyen O'Connor, bir süre cenaze işleriyle meşgul olacağını ancak daha sonra yetkililerin yalanlarını ifşa edeceğinin altını çizdi.

Ünlü sanatçı, sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı:

"Şimdi Tusla yapacağı medya açıklamasını benimle görüşmek istiyor, kuşkusuz ki, çocuğumu İrlanda Devleti'nin elinde ölmemiş gibi gösterme çabalarına katılmamı istiyor. Tusla ve Sağlık Hizmetleri Yönetimi (HSE) uluslararası sorgulamaya karşı dürüstlükten uzak bir açıklama yayımlayacak. Bir dolu yalan ve sorumluluğu kabul etmeyi reddetme. Her zamanki gibi gözetimlerinde ölen çocukların mahremiyetiyle ilgili kadir-i mutlak ve sahte endişe kisvesi altında yapacaklar bunu. Hazır olduğumda İrlanda devletinin cahil, kötücül, kendine hizmet eden, yalancı biçimleri Tusla ile HSE'nin oğlumun ölümünü nasıl mümkün kıldıklarını ve kolaylaştırdıklarını anlatacağım. (Kadınlarla kız çocuklarının köle olarak çalıştırıldığı Katolik Kilisesi kurumları) Magdalene İrlandası hiçbir yere gitmedi, hala burada. Gençlere sorun. Tusla'nın ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarına, gerekli özen ve bakımı sağladıklarına dair her türlü açıklaması paçavradan ibaret tuzaktır. Çok fazla çocuk öldürdüler ve bu kez kendilerini aklayamayacaklar. Tusla'nın gözetimi altında çok fazla çocuk ölüyor."

"ÇOK FAZLA ÇOCUK ÖLDÜRDÜLER"

"Çok fazla çocuk öldürdüler ve bu kez kendilerini aklayamayacaklar. Tusla'nın gözetimi altında çok fazla çocuk ölüyor" diyen acılı anne "Bilin bakalım oğlum kendini astığı ilmiği yapmayı nereden öğrendi? Bir hafta önce uğraşıyordu, ona sorduğumda, bana Linndara'daki çocuk psikiyatri hastanesindeki bilgisayarda bunun üzerinde çalıştığını söyledi. Orada psikoz tedavisi görürken" şeklinde sözlerini noktaladı.

SİNEAD O'CONNOR OĞLUNUN ACISIYLA YIKILDI!

Dünyaca ünlü İrlandalı şarkıcı Sinead O’Connor, bir süredir kayıp olan 17 yaşındaki oğlu Shane O'Connor'ın hayatını kaybettiğini açıkladı. 55 yaşındaki ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "oğlunun, dünya mücadelesini sonlandırmaya karar verdiğini" ifade etti. O'Connor'ın bu yorumu pek çok kişi tarafından ünlü şarkıcının oğlunun kendi canına kıymış olabileceği yorumlarına sebep oldu.

OİLİŞKİLİ HABERO'Connor: Müslüman olduğum için gururluyum!

Acı haber karşısında yıkılan ünlü yıldız Twitter hesabından paylaşımda bulunarak şu ifadeleri kullandı:

"Benim hayatımın ışığı, güzel oğlum Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, dünya mücadelesini bitirmeye karar verdi. Ve o şimdi Tanrı'yla birlikte. Huzur içinde uyusun ve kimse onu örnek almasın. Bebeğim benim. Seni çok seviyorum, lütfen huzur içinde yat"

Prens Charles'dan sonra Camilla da koronavirüse yakalandı!

İLİŞKİLİ HABER

Prens Charles'dan sonra Camilla da koronavirüse yakalandı!
Oyuncu Yalçın Dümer'den babası Ekrem Dümer ile ilgili şoke eden itiraf!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Yalçın Dümer'den babası Ekrem Dümer ile ilgili şoke eden itiraf!
Eser Yenenler'in tektaşı alay konusu olmuştu! Bu sefer paraya kıyıp eşine yeni tektaş aldı

İLİŞKİLİ HABER

Eser Yenenler'in tektaşı alay konusu olmuştu! Bu sefer paraya kıyıp eşine yeni tektaş aldı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 9

ToLgA 2 yıl önce

Zaten inandığıniz dinin içinde de müzik aletleriyle coşma yoktur.Peygamber tebliğiyle başlayan süreçte,peygamberin kendisi ve çevresi birararya gelip eğlenmesini bilmiyor muydu?

alp 2 yıl önce

Allah sabir versin. 90 larda sevdigim dinledigim sanatcıdır üzüldüm

Abdullah 2 yıl önce

Allah (cc) sana sabır versin... Evladına da rahmetiyle muamele eylesin inşaAllah...

msfr 2 yıl önce

cok duygulandim. Allah sabir versin. cok aci bir durum.

Toplam 1 beğeni

Efendi 2 yıl önce

Allah sabir versin

Toplam 5 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun