Prens Charles'dan sonra Camilla da koronavirüse yakalandı!

İngiltere Kraliçesinin oğlu Prens Charles'ın ardından eşi Camilla'nın da koronavirüse yakalandığı öğrenildi.

İngiliz tahtının varisi Prens Charles, geçtiğimiz hafta resmi sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığını duyurmuştu. İngilizleri korkutan haberin ardından Prensin eşi Cornwall Düşesi Camilla'nın da test sonucunun pozitif olduğu öğrenildi.

Kraliçe unvanı almak için heyecanla bekleyen Camilla'nın sağlık durumuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

PRENS CHARLES İKİNCİ DEFA KORONAVİRÜSE YAKALANDI!

İngiltere Kraliçesi II.Elizabeth, geçtiğimiz günlerde tahta çıkışının 70'inci yıl dönümüne özel açıklamalarda bulunmuştu. Kraliçe kendisinden sonra tahta geçecek olan oğlu Prens Charles'ın eşi Camila'ya "kraliçe" unvanı verilmesini içten dilediğini söylemişti.

Kraliçe ElizabethİLİŞKİLİ HABERKraliçe Elizabeth'in tacındaki Türk ayrıntısı! Osmanlı padişahı hediye etmiş...

İngilizleri çileden çıkaran açıklamalar sonrasında Prens Charles'tan kötü haber geldi. 2020 yılında koronavirüse yakalanan Galler Prensinin yeniden koronavirüse yakalandığı öğrenildi. 

Prens Charles'ın resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda "Bu sabah Galler Prensi’nin Covid-19 testi pozitif çıkmıştır. Kendisi şu anda izolasyon altındadır. Prens Charles, Winchester’daki bugünkü etkinliklere katılamadığı için derin bir hayal kırıklığına uğradı ve ziyaretini mümkün olan en kısa sürede yeniden planlamaya çalışacak" ifadelerine yer verildi.

17 yaşındaki oğlunu kaybeden Sinead O'Connor şarkı söylememeye yemin etti!

İLİŞKİLİ HABER

17 yaşındaki oğlunu kaybeden Sinead O'Connor şarkı söylememeye yemin etti!
Tarkan'ın son şarkısının ismi dalga konusu oldu! "'Geççek' diye şarkı mı olur?"

İLİŞKİLİ HABER

Tarkan'ın son şarkısının ismi dalga konusu oldu! "'Geççek' diye şarkı mı olur?"
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0