Aziz dizisinden hayranları kahreden haber! Simay Barlas koronavirüse yakalandı

SHOW TV'nin fenomen dizisi Aziz dizisinin oyuncularından hayranları üzen bir haber geldi. Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas gibi yıldız oyuncuların yer aldığı dizinin setinde koronavirüs vakası çıktığı öğrenildi.

Yeni sezona iddialı bir giriş yapan "Aziz" dizisinin setinde koronavirüs vakası çıktığı haberleri hayranları üzdü. Dizinin başrol oyuncularından Simay Barlas, testinin pozitif çıkmasıyla evde karantina sürecine girdi.

ÇEKİMLER İPTAL EDİLDİ!

Geçtiğimiz gün çekimleri yapılması planlanan dizide "Efnan" karakterini oynayan Simay Barlas'ın koronavirüse yakalanması sebebiyle çekimler iptal edildi. Ekranlara 2 hafta ara veren Aziz'in yeni bölümünün bu hafta da ekranlara gelmeyeceği öğrenildi. 

Taner Ölmez ve Erkan Kolçak Köstendil aynı projede yer alacak

İLİŞKİLİ HABER

Taner Ölmez ve Erkan Kolçak Köstendil aynı projede yer alacak
İzzet Yıldızhan isyan etti: Sahne adabı diye bir şey var!

İLİŞKİLİ HABER

İzzet Yıldızhan isyan etti: Sahne adabı diye bir şey var!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0