İzzet Yıldızhan isyan etti: Sahne adabı diye bir şey var!

Geçtiğimiz gün Etiler'de objektiflere yansıyan İzzet Yıldızhan, Gülşen ve Hadise'nin sahne kostümleri hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Sanatçıların topluma uygun bir şekilde yaşaması gerektiğini savunan ünlü türkücü "Ben ekranlarda böyle şeyler görmek istemiyorum." ifadelerini kullandı.

Kızları hakkında yaptığı açıklamalarla gündemin en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen İzzet Yıldızhan, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Ayak üstü muhabirlerle sohbet eden ünlü türkücü, Gülşen ve Hadise'nin sahne kostümleri hakkında sessizliğini bozdu.

İzzet Yıldızhan küfür ve hakareti affetmedi! Mahkemede hesaplaşacakİLİŞKİLİ HABERİzzet Yıldızhan küfür ve hakareti affetmedi! Mahkemede hesaplaşacak

"BEN BÖYLE ŞEYLER GÖRMEK İSTEMİYORUM!"

Sanatçıların sahne adabına uygun davranması gerektiğini vurgulayan Yıldızhan "Her sanatçının yaşam biçimi var saygı duyarım ama şu da bilinmeli ki burası Türkiye! Herkes bu topluma göre yaşamalı. Ben demiyorum ki peçe ile çıksın. Ama sahne adabı denilen bir şey var. Herkes ekranları başında çocuğuyla birlikte izliyor bu sahneleri. Ben ekranlarda böyle şeyler görmek istemiyorum. Biz nispeten de olsa örf adetlerimize dikkat ediyoruz. Ve dikkat de etmeliyiz." ifadelerini kullandı.

Ünlü sanatçının yorumları sanat dünyasında yeni bir kavganın fitilini ateşlerken, hayranlarından taktir topladı.

Aziz dizisinden hayranları kahreden haber! Simay Barlas koronavirüse yakalandı

İLİŞKİLİ HABER

Aziz dizisinden hayranları kahreden haber! Simay Barlas koronavirüse yakalandı
Başarılı aktör Dwayne Hickman hayatını kaybetti!

İLİŞKİLİ HABER

Başarılı aktör Dwayne Hickman hayatını kaybetti!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 10

Miftar 2 yıl önce

Adam gibi adam! bir güzel aile terbiyesi veriyor cocuklarina, kendini kaybetmeyen cok az sanatcilardan! Helal olsun! Türk Kanallari oturup cocuklarimla izleyemez oldum ya?! IYiki TRT Belgesel var...

Süvaslı 2 yıl önce

O kaşlar ne izzet kardeş. Bizim örfte var mı erkek adamın kaş alması.

Güven 2 yıl önce

Tamamen hak veriyorum , ahlak denilen bisey kalmamis bunlarda kadinlar sarki söylemeye gelmemisler sanki vucutlarini teshire gelmis ,kötü is yapan kadinlardan bi farklari kalmamis maalesef

Toplam 2 beğeni

Abdullah 2 yıl önce

Eyvallah kardaşım. Sanatçı böyle saygılı ve örfüne geleneğine saygılı olur. İnşallah uyarılarını dikkate alırlar

Toplam 2 beğeni

Ali özkahriman 2 yıl önce

Helal derim. Nihayet Türkiye'nin Türk yurdu ve müslüman bir ülke olduğunu birilerine hatırlatmaya çalışan santci çıktı. Doğrusu da budur. Sanatçı toplum ile butunlesebilendir.evinde istediğin gibi gül oyna giyin. Ama sokakta halkın dilinden konuş.

Toplam 2 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun