Başarılı aktör Dwayne Hickman hayatını kaybetti!

60l’lı yıllara damgasını vuran Dobie Gillis filminin yıldızı Dwayne Hickman 87 yaşında hayata gözlerini yumdu. Dwayne Hickman kimdir? Neden vefat etti?

Dünyaca ünlü aktör Dwayne Hickman’ın, geçtiğimiz Pazar, los angeles’ta vefat etti. Los Angeles Times'a göre, ünlü aktörün ölüm haberi doğrulandı. Dwayne Hickman 1959'dan 1963'e kadar CBS'de yayınlanan "The Many Loves of Dobie Gillis" adlı bir gençlik sitkomundaki başrolüyle dünyaya kendini tanıttı.

ÖLDÜĞÜ GÜN ARKADAŞININ DOĞDUĞU GÜN OLDU

Dwayne Hickman’ın öldüğü tarih, yakın arkadaşının doğum tarihine denk geldi. 9 Ocak’ta hayatını kaybeden Hickman'in ölümü, 2005 yılında kaybettiği rol arkadaşı Bob Denver'ın doğum gününe denk geldi.

DWAYNE HİCKMAN KİMDİR?

Hickman, kariyerine 6 yaşında, Henry Fonda ve Jane Darwell'in başrollerini paylaştığı, yönetmen John Ford'un, Oscar ödüllü "The Grapes of Wrath" film uyarlamasında küçük bir rol alarak başladı. Ayrıca komedi efsanesi Cummings'in yanında rol almadan önce "Yeşil Saçlı Çocuk" ve "The Lone Ranger" filmlerinde küçük roller aldı.

1970'lerde Hickman bir CBS ağ yöneticisi olarak yapımcı şapkasını taktı. Şimdilerde sevilen birçok programın hayata geçmesinde büyük payı olan başarılı aktör Hickman 2012’den ölümüne kadar "Designing Women" yıldızı Joan Roberts ile yaklaşık 30 yıl evli kaldı.

İzzet Yıldızhan isyan etti: Sahne adabı diye bir şey var!

İLİŞKİLİ HABER

İzzet Yıldızhan isyan etti: Sahne adabı diye bir şey var!
MasterChef'e dördüncü olarak veda eden isim belli oldu! MasterChef 10 Ocak veda eden isim

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef'e dördüncü olarak veda eden isim belli oldu! MasterChef 10 Ocak veda eden isim

BİR YORUM YAPIN 0