MasterChef'e dördüncü olarak veda eden isim belli oldu! MasterChef 10 Ocak veda eden isim

MasterChef Türkiye 2021 yarışmasında son yarı finalist belirlendi. Hasan ve Sergen üçüncü aday olmak için pazartesi akşamı üç aşamalı oyunda mücadele etti. MasterChef'in son 3'üne kalmak adına nefes kesen performansla yarışan iki isimden hangisi yarışmaya veda etti?

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Hasan ve Sergen, cuma akşamı yapılacak büyük finale kalmak için son kez yarıştı. Eren ve Tahsin'in ardından MasterChef'in son üçüne kalmak için iki isim de büyük motivasyonla tezgah başına geçti. Üç aşamalı oyunun ilkinde Pekin ördeği yapıldı, ikinci turda ise pomelo meyvesi ile yaratıcı tabaklar çıkarıldı. Son oyunda ise adaylar şef tabağı çıkardı. 

Ekranların en çok sevilen ve izlenen lezzet yarışmasında final haftası! Cuma akşamı gerçekleşecek büyük final öncesi son 3 isim belirlendi. İlk iki koltuğun sahibi Eren ve Tahsin olmuştu. Hasan ve Sergen son koltuk için karşı karşıya geldi. Pekin ördeği yemeğini yapan yarışmacılardan Sergen ilk turu önde kapattı. İkinci yemeğin birincisi bir puan farkla yine Sergen oldu. 

Üçüncü ve belirleyici tabak ise kırlangıç çorbası oldu. İki yarışmacı son kez tezgah başına geçti ve yemekler MasterChef jürisi tarafından değerlendirildi. Hasan 66 puanla üçüncü finalist olmaya hak kazandı. Sergen ise MasterChef Türkiye 2021 yarışmasına final haftasında veda eden son isim oldu.

Hasan üçüncülüğe çıktığını öğrendikten sonra yaptığı açıklamada, "Biz Sergen ile burada beraberiz. Kendisi kıymetli bir dostum, bu şekilde devam edecek aramızdaki bağ. Sevinçliyim ilk üçe girdim, hüzünlüyüm Sergen gitti." dedi.

Sergen Özen'in hayranları, sosyal medyayı ayağa kaldırarak "MasterChef benim için bitmiştir" şeklinde yorumlar yaptı.

Sergen Masterchef'in dördüncüsü olarak ayrıldı. Şeflerden övgü dolu sözler alan Sergen şu açıklamalarda bulundu:

"Hepiniz teker teker teşekkür ederim şefim. Mutluyum aslında şefim. Gelebileceğim en güzel yerlere geldim. Bu meslek için çabaladım, kendimi kanıtladım. Buradan çıktığım gibi çok güzel işler yapacağım. MasterChef maceram burada sona erdi. Pişmanlık duyacağım hiçbir şey yok. Mutlu olmamım sebebi buranın bana kattığı şeyler. Üzgün bir veda etmiyorum."

MasterChef Türkiye 155. bölüm fragmanı: 

Taner Ölmez ve Erkan Kolçak Köstendil aynı projede yer alacak

İLİŞKİLİ HABER

Taner Ölmez ve Erkan Kolçak Köstendil aynı projede yer alacak
Başarılı aktör Dwayne Hickman hayatını kaybetti!

İLİŞKİLİ HABER

Başarılı aktör Dwayne Hickman hayatını kaybetti!

BİR YORUM YAPIN 3

ramazan arıcı 2 yıl önce

son üç yarışmada da ikinci oluyorsa masterşefin güvenirliği ve tarafsızlığı tartışılır hale gelmiş ve bu yarışma bizim için burada bitmiştir.

reis 2 yıl önce

Benim için masterşef bitmiştir.

Doğu-Batı 2 yıl önce

Sergen' i elemek için jüri üç akşamdır ellerinden geleni artlarına koymadılar. En beğendiğim programa gölge düşürdüler. Bundan sonra aynı "O Ses Türkiye" programında adam kayırmanın yapıldığı gibi bu programa da adam kayırmacılığı bulaştırdılar. Bu akşamdan sonra izlemenin anlamı yok. final de zaten eren ile Hasan arasında geçecek ve Eren' i şampiyon yapacaklar. Şimdiden tebrikler.