Enis Arıkan'dan takipçisine şaşırtan cevap! Aman Hazal Kaya duymasın...

'Benden ne olur' filminin başrol oyuncusu Enis Arıkan geçtiğimiz günlerde gerçekleşen filmin galasına katıldı. Hazal Kaya ile film galasında bir araya gelen Arıkan verdiği pozları Instagram'dan paylaştı. Arıkan'ın bir takipçisinin yorumuna verdiği cevap ise herkesi kırdı geçirdi.

Aslı T. Kızmaz'ın kitabından beyazperdeye uyarlanan yapımını Med Yapım, CJ ENM ve Ay Yapım'ın üstlendiği yönetmen koltuğunda Murat Şenöy'ün oturduğu Hazal Kaya ve Enis Arıkan'ın başrollerini paylaştığı Benden Ne Olur? filmi vizyona girmek için geri sayıma başladı. 

İLİŞKİLİ HABER'Benden ne olur' fiminin çekimleri başladı!

Enis Arıkan ile yine karantinası yeni biten Hazal Kaya birlikte yer aldıkları "Benden Ne Olur?" filminin galasında buluştu. Gala gecesinde Hazal Kaya ile verdiği pozları Instagram'dan paylaşan Enis Arıkan'ın bir takipçisinin yorumuna verdiği cevap herkesi kırdı geçirdi.

Enis Arıkan özenle hazırlandığı geceden pozlarını paylaşırken yakın dostu Hazal Kaya ile olanları da yayınlayarak takipçilerine "2 dünya güzelini yan yana hiç görmüş müydünüz?" diye sordu.

Hazal Kaya'nın hayat verdiği Sertab Bal'ın komik hikayesi beyazperdeye aktarılacak. Sertab Bal'ın iç sesini ise Enis Arıkan canlandırıyor. 

İkilinin pozlarına binlerce beğeni ve yorum gelirken; bir takipçisi Enis Arıkan'a; "Peki senin Hazal'dan daha güzel olman" yorumunu yaptı.

ENİS'TEN OLAY YANIT

Bu sözlere kayıtsız kalmayan Arıkan ise "İyi ki varsınız. Hazal hasetliğinden mahvoldu" cevabını verdi. 39 yaşındaki Arıkan'ın bu sözleri takipçilerini kırdı geçirdi. 

FİLM İLE İLGİLİ ŞAŞIRTAN AÇIKLAMA! 

Film ve karakteri hakkında konuşan Enis Arıkan, "Kendimi oynamak çok keyifli, sadece Enis Arıkan'ın biraz karikatürize hali diyebiliriz. Çok güzel bir setti, seyircinin de çok seveceğini düşünüyorum" dedi.

Yıllar sonra Hazal Kaya ile yeniden aynı projede olmanın mutluluğunu yaşayan Arıkan, şunları söyledi:

"Hazal ile çok yakın arkadaşız. 15 yıl sonra tekrar karşılıklı oynamak çok heyecan vericiydi"

Kraliçe II. Elizabeth'in eski aşçısı ilk kez konuştu: Kraliçenin favorisi...

İLİŞKİLİ HABER

Kraliçe II. Elizabeth'in eski aşçısı ilk kez konuştu: Kraliçenin favorisi...
Aras Bulut İynemli'nin gerçek mesleğini duyan şaşırdı! Oyunculuk için elinin tersiyle itmiş

İLİŞKİLİ HABER

Aras Bulut İynemli'nin gerçek mesleğini duyan şaşırdı! Oyunculuk için elinin tersiyle itmiş
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0