Kraliçe II. Elizabeth'in eski aşçısı ilk kez konuştu: Kraliçenin favorisi...

Her hareketiyle ilgi odağı haline gelen İngiltere Kraliçesi II.Elizabeth'in eski aşçısı sessizliğini bozdu. Kraliçe'nin bilinmeyenlerini anlatan aşçının açıklamaları İtalyanları kızdıracak.

İngiltere Kraliçesi II.Elizabeth'in resmi konutu Buckingham Sarayı'nda 15 yıl boyunca görev yapan aşçıbaşı Darren O'Grady, Kraliçenin bilinmeyenlerini anlattı. İngiliz The Sun gazetesini demeç veren O'Grady, kraliçenin en sevdiği fast food'un geyikburger olduğunu söyledi. 

Dört gözle yeni yılı bekleyen II.ElizabethİLİŞKİLİ HABERDört gözle yeni yılı bekleyen II.Elizabeth'ten kötü haber! Kraliçe yeni yıla giremeyecek!

"Çevremizde tanıdığımız çoğu insan gibi kraliçenin de büyük bir hamburger zevki var ama o sadece ekmeksiz hamburger köftesi tercih eder" diyen ünlü şef Kraliçenin İskoçya'daki Balmoral Kalesi'nde aşçılardan sık sık geyikburger istediğini söyledi. Kraliçenin ekmeksiz hamburger tercih ettiğine vurgu yapan O'Grady "Balmoral'da kraliyet üyeleri geyik avlardı, biz de o geyiklerin etinden hamburger hazırlardık" şeklinde konuştu.

KRALİÇE PİZZADAN NEFRET EDİYOR!

Kraliçenin hamburger tercih etmediği zamanlardaysa esas olarak klasik Fransız yemekleri yemek istediğini söyleyen ünlü şef, Elizabeth'in pizzadan hiç hoşlanmadığını dile getirdi. Sarayda 15 yıl görev yapan O'Grady Kraliçe'ye tek bir kez bile pizza yapmadığını sözlerine ekledi.

Enis Arıkan'dan takipçisine şaşırtan cevap! Aman Hazal Kaya duymasın...

İLİŞKİLİ HABER

Enis Arıkan'dan takipçisine şaşırtan cevap! Aman Hazal Kaya duymasın...
Beyin kanaması geçiren Kadir İnanır ilk kez görüntülendi!

İLİŞKİLİ HABER

Beyin kanaması geçiren Kadir İnanır ilk kez görüntülendi!
Aras Bulut İynemli'nin gerçek mesleğini duyan şaşırdı! Oyunculuk için elinin tersiyle itmiş

İLİŞKİLİ HABER

Aras Bulut İynemli'nin gerçek mesleğini duyan şaşırdı! Oyunculuk için elinin tersiyle itmiş
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

tepki 2 yıl önce

bunun super gucu filan yok kendine hayri yok orda insanlar ne bekler bundan ailecek sapiklik yapar ancak ve musliman ulkeri isgal ederler avrupa cok geri kalmis bu devir de sacma krallik

tepki 2 yıl önce

zaten yemek yeme bir birine tuzak kurma tecaviz etme haric bir sey yapmayan geri kalmis sistem avrupa da