Çok Güzel Hareketler 2'nin altyapı ekibi yenilendi

Kanal D'nin sevilen komedi programı Çok Güzel Hareketler 2'de bu hafta bir ilk yaşanacak. Yeni altyapı ekibi ilk kez 10 Ocak Pazartesi akşamı izleyici karşısına çıkacak.

2008 yılında ilk kadrosu ile seyirci karşısına çıkan ve efsaneleşmeyi başaran Çok Güzel Hareketler Bunlar, 10 yılın ardından yepyeni bir ekiple, yine Yılmaz Erdoğan'ın yönetiminde başlamıştı. 2019 yılından bu yana devam eden ve 3 sezondur seyirciyi güldürmeyi başaran programda büyük değişikliklere gidildi.

Genel sanat yönetmenliğini oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan'ın üstlendiği Çok Güzel Hareketler 2, yenilenen kadrosuyla yoluna devam ediyor.

Her pazartesi akşamı yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkan Çok Güzel Hareketler 2'den izleyicileri sevindirecek bir haber geldi.

YENİ ALTYAPI EKİBİ KENDİNİ GÖSTERECEK 

Sunuculuğunu Eser Yenenler’in üstlendiği Çok Güzel Hareketler 2'de bu hafta bir ilk yaşanacak.

Ana ekibin yanı sıra, yeni altyapı ekibi de ilk kez 10 Ocak Pazartesi akşamı yayınlanacak bölümle birlikte izleyici karşısına çıkacak.

Emre Can Yuva, Helin Elif Balcı, Alperen Sazlı, Mete Çelimli, İpek Ersan, Fatih Yaylacı, Nebi Tolga Yılmaz, İsra Burcu Kanbakoğlu ve Lara Karagöz’den oluşan yeni altyapı ekibi izleyicileri kahkahaya boğacak.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı ile ilgili TRT'den yeni karar

İLİŞKİLİ HABER

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı ile ilgili TRT'den yeni karar

BİR YORUM YAPIN 0