Ajda Pekkan'dan "kürk" açıklaması! 'Tek gerçek benim'

Geçtiğimiz günlerde Kuruçeşme'de düzenlenen bir düğüne katılan Ajda Pekkan'ın tilki kürkü taktığı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Hayvanseverliğiyle bilinen Pekkan, konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Bayram Yıldız ve Tuğçe Kara'nın önceki akşam düzenlenen düğün törenine Ajda Pekkan, Orhan Gencebay, Coşkun Sabah ve Yasemin-İzzet Özilhan gibi ünlü isimler katıldı. Yıldızlar geçidine dönüşen düğünde Ajda Pekkan'ın kürk takması büyük yankı uyandırdı.

Pekkan'ın boynundaki kızıl etolün 'arjente tilki' olduğu yönündeki iddialar hayvan severleri kızdırdı. Konu hakkında sessizliğini bozan 75 yaşındaki ünlü şarkıcı, 2.Sayfa programına telefonla bağlanarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"GERÇEK OLAN BENİM KÜRK DEĞİL!"

Hayvanlara olan sevgisini her fırsatta dile getiren Pekkan "Çıkan haberler beni şaşırttı. Herkes benim hayvanlara olan ilgimi, duruşumu, misyonumu onlara ne kadar değer verdiğimi çok sevdiğimi bilirler. Bu çıkan haberler hakkında söyleyeceğim tek söz gerçek olan benim, üstümdeki ise tabi gerçek değil." şeklinde konuştu.

Petek Dinçöz'ün yıllar içerisindeki değişimi şoke etti!

İLİŞKİLİ HABER

Petek Dinçöz'ün yıllar içerisindeki değişimi şoke etti!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0