Petek Dinçöz'ün yıllar içerisindeki değişimi şoke etti!

Bir dönemin en çok dinlenen şarkıcıları arasında yer alan Petek Dinçöz, doğal güzelliği ile tanınıyordu. Son dönemde oldukça değiştiği gözlenen Dinçöz'ün son hali hayranlarını şaşırttı. Eski görünümünden oldukça uzaklaşmış olan Dinçöz'ü görenler tanıyamadı.

Gerçek adı Didem Ezgü olan Petek Dinçöz, 1998 yılında model olarak başladığı kariyerine oyunculuk, şarkıcılık ve sunuculuk yaparak devam etti. İlk çıktığı dönemlerde 'Foolish Casanova', 'İstanbul Geceleri' gibi şarkılarıyla döneme damga vuran şarkıcı, sonrasında 'Zehirli Çiçek', 'Roman Havası' gibi dizilerde yer alarak oyunculuk alanında da kendisini gösterdi. 

2014 yılında Serkan Kodaloğlu ile evlenen ünlü şarkıcı şimdilerde bir güzellik merkezi işleten Dinçöz'ün geçirdiği estetik operasyonlar sonucu siması oldukça değişmiş bir halde. Sosyal medya paylaşımlarında hayranları fotoğraflarına sık sık "Tanıyamadım", "Bu kim?" şeklinde yorumlar yapıyor.

Evliliğinin ardından magazin dünyasından uzakta bir hayat geçirmeye başlayan Petek Dinçöz, öze hayatını gizli yaşamaya özen gösterdi. Son dönemlerde sosyal medyadaki paylaşımları ile yeniden göz önünde olmaya başlayan ünlü şarkıcının Instagram hesabında 1,1 milyon takipçisi bulunuyor.

Bir erkek çocuğu olan Dinçöz, magazinden uzak kalsa da sosyal medya paylaşımları nedeniyle sosyal medyada gündem olmaktan kaçamadı. Sosyal medyadaki karelerinin altlarına hayranları "Tanıyamadım" şeklinde yorumlar yapmaya devam ediyor. Estetiğin son derece değiştirdiği Dinçöz, tüm vaktini güzellik merkezinde geçiriyor.

Hayat Bilgisi'nin Ortega'sı Paşhan Yılmazel'den sevindiren haber! Yeniden ekranlara dönüyor

İLİŞKİLİ HABER

Hayat Bilgisi'nin Ortega'sı Paşhan Yılmazel'den sevindiren haber! Yeniden ekranlara dönüyor
Ajda Pekkan'dan "kürk" açıklaması! 'Tek gerçek benim'

İLİŞKİLİ HABER

Ajda Pekkan'dan "kürk" açıklaması! 'Tek gerçek benim'

BİR YORUM YAPIN 8

kartal 2 yıl önce

kendini ne hale getirmiş geriden zekalı fıstık gibi hatundu şimdi travestiye benzemiş...allah akıl fikir versin bu estetik manyağı kadınlara

Toplam 2 beğeni

Dengeolog 2 yıl önce

Kaportayı doğrultsa ne yazar, içten çürüyor, yaşlılık ve ölümden kaçış yok

Toplam 1 beğeni

aaaa 2 yıl önce

Gerdire gerdire yüzünde ifade kalmamış.

Toplam 1 beğeni

sanat çı 2 yıl önce

sanatçımı hani nerde biz niye göremedik. zamanın şarlatanlarından bir tanesi hepsi bu.

Toplam 1 beğeni

iştr öyle 2 yıl önce

atları çok seviyorum... ama suratını ata benzetenleri asla.. çene ve dudaklar asla bir insana ait olamaz...

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun