Ebru Polat Devlet Bahçeli iddialarına ateş püskürdü! 'Benim ağzımdan öyle bir şey çıkmadı'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kendisini vekil aday adayı yapmak istediği ancak kendisinin kabul etmediği iddialarıyla magazin gündemini sallayan şarkıcı Ebru Polat'tan ilk açıklama geldi.

Ünlü şarkıcı Ebru Polat, geçtiğimiz günlerde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kendisini vekil adayı yapmak istediğine yönelik haberlere ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sosyal medyada gündem olan olayın ardından Instagram hesabından paylaşımda bulunan Polat, "Ben de bu vatanın bir evladıyım ve kendimi bildim bileli ülkücü ve milliyetçiyim." diyerek "Yalan haber yapmayın lütfen. Benim ağzımdan Sayın Başkanımız Devlet Bahçeli çıkmadı. Ben sayın başkanımız dedim ve kastettiğim MHP İl Başkanıydı. Ve kendim okul dönemimde MHP kadınlar kolu başknaıydım. Daha sonra avukat olunca bana teklif geldi. Daha şarkıcılık durumum yoktu" şeklinde açıklama yaptı.

AVUKATLIĞA GERİ DÖNECEĞİNİ SÖYLEMİŞTİ!

Kendi markasını çıkararak günlük kazancıyla dikkatleri üzerine çeken Ebru Polat, geçtiğimiz gün Ataşehir'de yeni bir güzellik merkezi açtı. Muhabirlerle sohbet eden ünlü şarkıcı "Her ay bir yerlerde yeni şubeler açmaya başladık, güzellik salonlarımız her yerde var. Keyifliyiz." sözleriyle heyecanını dile getirdi.

Ünlü şarkıcı muhabirlerin "Yeni mekanınız hakkında neler söylemek istersiniz?" sorusuna ise "Bayilik verdiğimiz iş ortaklarımızla birlikte herkesi zayıflatacağız, sıkılaştıracağız." şeklinde yanıt verdi. 

Açıklamalarına devam eden 38 yaşındaki şarkıcı, asıl mesleği olan avukatlığa geri döneceğini ve mesleğini yapacağını da sözlerine ekledi. 

Müge Anlı'dan üzen haber! Müge Anlı'nın hastalığı ne? Müge Anlı canlı yayında açıkladı

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı'dan üzen haber! Müge Anlı'nın hastalığı ne? Müge Anlı canlı yayında açıkladı
Oyuncu Eda Ece ikinci kez koronavirüse yakalandı!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Eda Ece ikinci kez koronavirüse yakalandı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0