MasterChef'te 2. finalist belli oldu! Şefleri ağlatan veda!

MasterChef 2021 finale az kala bir veda daha gerçekleşti. 12 Ocak Çarşamba akşamı ekrana gelen son bölümünde, Tahsin Küçük ve Hasan Biltekin yarı finalde karşı karşıya geldi. Yarışmanın iki iddialı ismi, Eren'in ardından finale adını yazdırabilmek için yarıştı. Bir yarışmacı ise MasterChef'e 3. olarak veda etti. Şefler ise yarışmacının vedası sırasında gözyaşlarını tutamadı.

TV8'de yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Masterchefte kıyasıya bir eleme akşamı yaşandı. Mehmet Yalçınaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliklerini yaptığı MasterChef Türkiye'de aylardır süren maraton 14 Ocak Cuma akşamı büyük finalle noktalanacak.

MasterChef'te Hasan ve Tahsin kendi menüleriyle yarıştı. Yarışmacılar, günün konsepti olan beyaza uygun başlangıç, ana yemek ve tatlı yaptı. Şeflerin tadımları sonrasında ilk turda Hasan 22, Tahsin ise 20 puan topladı.

Ana yemek etabında ise Hasan yine 22, Tahsin ise 21 puan aldı.

MASTERCHEF TARİHİNDE İLK 10 PUAN!

Son turda Danilo Zanna, Tahsin ve Hasan'ın tatlılarına '10' puan verdi. Somer Şef ise "MasterChef'te bizim tarafımızdan verilen ilk 10 puanlardır" dedi. Somer Sivrioğlu, MasterChef'te ilk defa bu kadar yüksek puanlar alındığını söyledi.

 

MASTERCHEF'TE 2. FİNALİST KİM OLDU?

MasterChef'te 3 tur sonunda şeflerin kararıyla Tahsin 69, Hasan ise 72 puan aldı. Böylece Eren'in ardından MasterChef 2021 finalinde yarışacak 2. isim Hasan oldu.

"ÜZÜLSEM Mİ SEVİNSEM Mİ BİLEMEDİM"

MasterChef'te 2. finalist olan Hasan Biltekin duygularını "Finalist olduğum için mutluyum. Ama Sergen'de de aynı sahneyi yaşadım şimdi de Tahsin de. İkisi de benim dostum. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. Ama bu oyunda kaybeden olmadı" sözleriyle açıkladı.

Tahsin Küçük ise MasterChef 2021'e üçüncü olarak veda etti. Mehmet Yalçınkaya ve diğer jüri üyeleri ise Tahsin'e övgüler yağdırdı.

TAHSİN'İN VEDA KONUŞMASI ŞEFLERİ AĞLATTI

MasterChef'te şampiyonluk hayallerine veda eden Tahsin duygusal bir konuşma yaptı. Hayatını kaybeden yakın arkadaşını da anan Tahsin gözyaşlarını tutamadı.

 

Ünlü şefler veda sırasında gözyaşlarını tutamadı.

TAHSİN'DEN AİLELERE ÇAĞRI!

Veda konuşmasında ailelere de seslenen Tahsin, "Anne babalara seslenmek istiyorum. Çocukların atacağı adıma adım, kuracakları yola yol, hayallerine hayal olsunlar. En çok da idol olsunlar. Bir anne baba çocuklarına idol olduklarında bazen başarıyı çok uzakta aramaya gerek kalmıyor. Babam Mahmut, annem Necla'ya Beni bugünlere kadar yetiştirdikleri, attığım her adımda yanımda oldukları için sonsuz kere teşekkür ediyorum" dedi.

Serkan Kaya ve Arto arasındaki davalar bitmiyor!

İLİŞKİLİ HABER

Serkan Kaya ve Arto arasındaki davalar bitmiyor!
Leonardo DiCaprio'nun 150 milyon dolarlık iki yüzlülüğü!

İLİŞKİLİ HABER

Leonardo DiCaprio'nun 150 milyon dolarlık iki yüzlülüğü!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0