Reece Thomson Titanik filminden hala para kazanıyor!

Hikayesiyle ve oyunculuklarıyla hafızalardan silinmeyen Titanik filmi hala para kazandırıyor. 1997 senesinde seyirciyle buluşan film 12 sene boyunca aldığı ödüllerin hakkını vererek, çocuk oyuncusu Reece Thomson'ın kazancına her geçen gün değer katıyor. Peki Reece Thomson kim?

1997'de gösterime giren Titanik filmi, oyuncularının kariyerlerinde önemli bir noktada yer aldı. Filmde 5 yaşındaki çocuğu oynayan Reece Thomson 25 yıldır Titanik filminden para kazanmaya devam ediyor. Kurgusal bir aşk öyküsünü anlatan filmde kamera karşısına geçen Thompson, annesinin yaptığı anlaşma sayesinde, hafızalara kazınan Titanik filminden kazanmaya devam ediyor.

ANNESİNE İKİ SEÇENEK SUNULMUŞTU

Reece Thomson için annesine iki seçenek sunulmuştu. Ya bir reklam filminde oynayacaktı ya da Titanik filmde kısa bir sahnede kameralar karşısına geçecekti. Thomson'ın annesi Titanik filmini seçti ve imzaladıkları kontrat Thomson için bir gelecek oldu.

"FİLMİ UNUTTUM"

Titanik filmiyle ilgili ayrıntıları hatırlamayan 30 yaşındaki oyuncu Reece Thomson, hala para kazandığını söylerken "Bu garip, çünkü film artık aklımda değil" ifadelerini kullandı. Filmde oynadıkktan sonra kendisine gelecek olan çeklerden haberi olmayan küçük oyuncu, çeklerin devam etmesiyle yaşadığı sevinci şu şekilde anlattı: "Ah, ne güzel! Fazladan bir 100 dolar" Reece Thomson son olarak çeklerin devamlı gelmesinin onu çok memnun ettiğini de konuşmasına ekledi.

KÜÇÜK OYUNCUYU BİRAZ HATIRLAYALIM

Titanik filminde anne ve babasıyla birlikte üçüncü sınıfta yolculuk eden İrlandalı küçük bir çocuğu canlandıran Reece Thompson, Titanik gemisi batınca anne ve babasıyla birlikte buz gibi sularda kayboldu.

REECE THOMSON TİTANİK FİLMDEN NE KADAR KAZANDI?

Küçük oyuncu Thomson filmden 30 bin dolar kazandı. Eğitimi için giden bu paranın ardından yıllar geçse de Reece Thomson’a 100 dolar ile 300 dolar arasında telif çekleri gelmeye devam etti. Filmin en parlak dönemleri olan 1998-1999 yıllarında Thompson, binlerce dolar kazandı.

BİR YORUM YAPIN 0