Kaderimin Oyunu dizisinden kötü haber! Sarp Apak koronavirüse yakalandı

"Kaderimin Oyunu" dizisinin yıldız oyuncusu Sarp Apak, koronavirüse yakalandı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan ünlü oyuncu "Çok kolay ve hızlı bulaşıyor. Lütfen dikkatli olun" ifadelerini kullandı.

"Avrupa Yakası", "Jet Sosyete", "Yalan Dünya" ve "Kavak Yelleri" gibi başarılı yapımlarda rol alan ünlü oyuncu Sarp Apak'tan hayranlarını üzen bir haber geldi. Yeni dizisi Kaderimin Oyunu'nda "Mahir" karakterini oynayan Apak, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak koronavirüse yakalandığını söyledi.

Instagram hesabından yayınladığı video ile hastalığa yakalandığını duyuran ünlü oyuncu "Maalesef şu son dalgada ben de covid oldum, pozitifim. Karantina sürecindeyim. Tüm karantina sürecinde olan ya da sağlık sorunu yaşayan herkese de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Aldığımız bütün önlemlere rağmen maalesef bulaştı. Çok kolay ve hızlı bulaşıyor. Lütfen dikkatli olun." ifadelerini kullandı.

Gönderisine "Aşı sayesinde rahat geçiriyorum, kendinize dikkat edin" şeklinde not düşen 40 yaşındaki oyuncuya takipçilerinden çok sayıda geçmiş olsun mesajı geldi. 

Canı sıkıldığı için eşi Zeliha Hanım'ı bırakan Niyazi Bey'den şaşırtan hamle! Esra Erol'da...

İLİŞKİLİ HABER

Canı sıkıldığı için eşi Zeliha Hanım'ı bırakan Niyazi Bey'den şaşırtan hamle! Esra Erol'da...
Özcan Deniz 'in yeni kız arkadaşı ailede kriz çıkardı! Annesi evi terk etti

İLİŞKİLİ HABER

Özcan Deniz 'in yeni kız arkadaşı ailede kriz çıkardı! Annesi evi terk etti
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0