Canı sıkıldığı için eşi Zeliha Hanım'ı bırakan Niyazi Bey'den şaşırtan hamle! Esra Erol'da...

Hafta içi her gün seyircilerle buluşan fenomen program Esra Erol'da Niyazi Bey'in eşi Zeliha Hanım'a yaptıkları damga vurdu. Ailesinin kıymetini anlaması için Hatice Hanım'la birlikte olan Niyazi Bey, ellerinde çiçeklerle eşi Zeliha Hanım'dan özür diledi.

Ekranların sevilen programı Esra Erol'da her hafta birbirinden dikkat çeken konu ve konuklar izleyenlerin karşısına çıkıyor. Türkiye'nin en çok izlenen programlarından biri olan Esra Erol'un yeni bölümünde yaşanan olaylar seyircileri şaşkınlığa uğrattı. 

İki çocuk babası Niyazi Bey'in eşi Zeliha Hanım'ı bırakarak Sevda Hanım'ın annesi Hatice Hanım'la birlikte olduğu iddia edilmişti. Sevda'nın babası canlı yayında "Kızım Salih'e kaçtı, düğün dernek yaptı. Annesiyle de beni ayırdı, başka bir eş buldu." şeklinde konuşmuştu. Sevda'nın babasının bahsettiği 'başka bir eş' ise evli ve iki çocuk babası olan Niyazi Bey'di. Canlı yayında yüzleşen Sevda Hanım, annesi Hatice Hanım, Niyazi Bey ve eşi Zeliha Hanım'ın diyalogları izleyenleri şaşkınlığa uğrattı. 

Sevda'nın annesiyle arasında bir şey olmadığını sadece canı sıkıldığı ve ailesinin kıymetini anlaması için ailesine böyle bir şey yaptığını söyleyen Niyazi Bey "Ben kimseyle dargın olamam, huyum bu! Hatice Hanım ile de dargın olamam." ifadelerini kullandı. Babasının tavırları karşısında çileden çıkan Fatoş ise "Annem güçlü dursun. Babam Hatice hanımla ilişkisini kesmediği sürece evimize giremez. Ben anneme bakarım." şeklinde konuştu.

Yaşanan olayların üzerine pişman olan Niyazi Bey, canlı yayına elinde çiçeklerle gelerek Zeliha Hanım'dan af diledi. Eşine geri dönmek isteyen Niyazi Bey'in hal ve hareketleri izleyenleri kızdırdı.

Kayı Obası'na Azerbeycan'dan anlamlı ziyaret!

İLİŞKİLİ HABER

Kayı Obası'na Azerbeycan'dan anlamlı ziyaret!
Kaderimin Oyunu dizisinden kötü haber! Sarp Apak koronavirüse yakalandı

İLİŞKİLİ HABER

Kaderimin Oyunu dizisinden kötü haber! Sarp Apak koronavirüse yakalandı
18 yaşındaki ünlü model Valentina Boscardin hayatını kaybetti!

İLİŞKİLİ HABER

18 yaşındaki ünlü model Valentina Boscardin hayatını kaybetti!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Doğrucu Davut 2 yıl önce

Ben ömrümde görmedim böyle saf ayağına yatan terbiyesiz, ukala birini. Suçu yokmuş. Bir numaralı suçlu sensin bex