İbrahim Tatlıses'in büyük oğlu Ahmet Tatlıses'in sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme

Geçtiğimiz ay ilk eşiyle "babalık" tartışması yaşayan İbrahim Tatlıses, aldığı kötü haberle yıkıldı. En büyük oğlu Ahmet Tatlıses geçtiğimiz gün apar topar ameliyata alındığı ortaya çıkmıştı. Zor bir ameliyat geçiren Tatlıses, sosyal medya hesabında sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu.

Şanlıurfa'da oturan ilk eşi Adalet Tatlı'nın ilk oğlu Ahmet Tatlıses, herkesi korkuttu. Sağlık sorunlarıyla bir kaç aydır savaşan Tatlıses'in Tv100'ün haberine göre; beyin ameliyat oldu. 

İbrahim tatlısesin oğlu ahmet tatlıses beyin ameliyatı oldu

İbrahim tatlısesin oğlu ahmet tatlıses beyin ameliyatı oldu

Ulus'ta özel bir hastanede beyin ameliyatı olan Ahmet Tatlıses'in ilk ziyaretçisi en küçük kardeşi İdo Tatlıses oldu. Günler sonra Ahmet Tatlıses, sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında "Herkese Merhaba… Aylardır süren ve bitmek bilmeyen baş ağrım ile birlikte seyreden görme problemimin ardından yapılan tetkikler sonucu beyin tümörü sebebiyle ve doktorlarımızın kararıyla geçen hafta riskli bir ameliyat geçirdim. Önce Allah'ın, sonra kıymetli doktorlarımızın sayesinde 6 saat süren operasyon başarıyla sonuçlandı, var olan tümör alındı ve doktorlarım tarafından kötü bir sonuç düşünülmese de, biyopsiye gönderildi. Şimdi sonucu bekliyor hem ameliyat sonrası, hem de akabinde yaşadığım soğuk algınlığı yüzünden iyileşmeye çabalıyorum. Bu süreçte tüm bilgi birikimi ve titizliğiyle ameliyatımı gerçekleştiren, alanında efsane olmuş kıymetli beyin cerrahı Prof. Dr. İlhan Elmacı, Doç. Dr. Ramazan Sarı, Uzm. Dr. Burak Ericek, KBB bölümünden Prof. Dr. Elif Aksoy, anestezi bölümünden Prof. Dr. Didem Dal hocalarıma ve değerli hemşirelerine, çalışanlarına ve yönetimine çok teşekkür ederim" sözleriyle açıklamada bulundu. 

BİR YORUM YAPIN 1

bursaadan 2 yıl önce

zamanında az at koşturmuyorlardı.. meydan boştu.. mevla yarına bırakır ama yanına bırakmaz..

Toplam 1 beğeni