Seksenler ekibi usta oyuncu Rasim Öztekin'i unutmadı!

TRT 1'in fenomen dizisi Seksenler ekibi, dizide yıllarca Fehmi karakterini canlandıran ve geçtiğimiz aylarda vefat eden usta oyuncu Rasim Öztekin’i 14 Ocak'taki doğum gününde unutmadı ve özel video hazırladı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Geçirdiği kalp krizi sonucunda 8 Mart 2021 tarihinde yaşamını yitiren Seksenler dizisinin Fehmi'si Rasim Öztekin için duygusal bir video hazırlandı.

Videoda, Öztekin'in Seksenler grubuna attığı son mesaja da yer verildi. Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı Öztekin, bu anma videosunu Kazancıbaşı paylaşımında,

"Dile kolay... Tam 10 yıl... Belki de en verimli yıllarında veda ettiğinin hayatının altıda biri... İkinci evin gibi gördüğün Seksenler seti... İkinci ailem diye nitelendirdiğin Seksenler kadrosu... Onlar da seni, Rasim ağabeylerini, Fehmi'yi çok özlediler. Bugün sensiz geçecek ilk doğum günün. Set aralarında birlikte gülüp, şakalaştığın, birlikte olmaktan keyif aldığın arkadaşların, dostların doğum gününde sana sesleniyorlar. Gökyüzünde bir yerlerden duyarsın diye... İyi ki doğdun Rasim Öztekin." ifadelerini kullandı.

The Godfather hayranlarını heyecanlandıran dönüş! 50. yıla özel yeniden...

İLİŞKİLİ HABER

The Godfather hayranlarını heyecanlandıran dönüş! 50. yıla özel yeniden...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

ugur 2 yıl önce

Allah ramhet eylesin seviyordum kendilerini uzatanda olsa