Kim Milyoner Olmak İster’de Şota ve Arçil sorusu sosyal medyayı salladı

Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla ATV ekranlarının sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster, yeni yayınlanan bölümüyle izleyiciyi ekranları başına kilitledi. Türkiye’nin ve dünyanın en çok kazandıran bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster’de Gürcü Milli futbolcu olan Şota ve Arçil sorusu sosyal medyada gündem oldu.

Kim Milyoner Olmak İster bilgi yarışması programının yeni bölümü seyirciyle buluştu. Yarışmacılarına doğru bildikleri soru değerinde para kazandıran Kim Milyoner Olmak İster adlı bilgi yarışmasında dün akşama damgasını vuran bir soru soruldu: "İkiz kardeş olan Şota ve Arçil adlı Gürcü milli futbolcular, Türkiye’de hangi takımın formasını giymiştir?"

"YARIŞMACI SORUYA DOĞRU YANIT VERDİ"

Dün akşam Kim Milyoner Olmak İster bilgi yarışmasında sorulan Şota ve Arçil sorusu sosyal medyada gündem oldu. Yarışması cevabından emin olmak için telefon joker hakkını kullandı ve doğru cevabı şıklar arasından Trabzonspor’u seçerek verdi.

ARÇİL VE ŞOTA ARVELADZE KİMDİR?

Arçil Arveladze, daha çok Trabzonspor'da oynadığı dönemle tanınan ve forvette görev yapan Gürcü eski futbolcudur. İkizi Şota ve ağabeyi Revaz da kendisi gibi eski futbolcudur.

Şota Arveladze, Gürcü teknik direktör ve forvet mevkiinde oynamış eski futbolcudur. Kulüp kariyerinde 410 lig maçında 291 gol ve millî takımda çıktığı 61 maçta kaydettiği 26 gol ile Gürcistan'da tüm zamanların en golcü oyuncusudur.

Hande Erçel'den vefat eden annesine hüzün dolu paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Hande Erçel'den vefat eden annesine hüzün dolu paylaşım!
Genç oyuncu Batuhan Karacakaya'dan Netflix çıkışı: Ben muhafazakar bir aileden geliyorum

İLİŞKİLİ HABER

Genç oyuncu Batuhan Karacakaya'dan Netflix çıkışı: Ben muhafazakar bir aileden geliyorum

BİR YORUM YAPIN 0