Oğuzhan Koç'un kaçış planı duvara tosladı! Demet Özdemir sorularından kaçarken...

Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç, geçtiğimiz akşam Sarıyer'de arkadaşı Çağrı Telkıvıran ile bir balıkçı çıkışı objektiflere yansıdı. Gazetecilerin sorularını yanıtlamak istemeyen ünlü popçu kaçış planı düzenlese de görüntülenmekten kurtulamadı.

Magazin dünyasının sevilen çiftlerinden Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, geçtiğimiz haftalarda sürpriz bir şekilde yollarını ayırma kararı almıştı. Evlenmeleri beklenen çiftin ayrılık haberi hayranlarını üzerken, ikiliden herhangi bir açıklama gelmedi. 

Önceki akşam bir balıkçı çıkışında objektiflere yansıyan Oğuzhan Koç, muhabirlerin sorularından kaçmak için valeleri seferber etti. Ünlü ismin otomobili kapının önüne yanaştırıldı ve görüntü alınmaması için önüne bir Vito araç çekildi. Otoparkın ışıklarının da kapatılmasıyla kusursuz bir kaçış planı yapan Oğuzhan Koç, ne kadar uğraşsa da görüntülenmekten kurtulamadı. Vito’nun şoförü geri manevra yaparken duvara çarpınca kısa süreli bir panik yaşandı.

Yaşanan panik anların ardından pes eden Oğuzhan Koç ve Çağrı Telkıvıran aracına binerek mekandan hızla uzaklaştı.

Tolgahan Sayışman'a 'Aynasız' davası!

İLİŞKİLİ HABER

Tolgahan Sayışman'a 'Aynasız' davası!
MHP lideri Devlet Bahçeli açtı ağzını yumdu gözünü! "Serçeysen serçeliğini bil"

İLİŞKİLİ HABER

MHP lideri Devlet Bahçeli açtı ağzını yumdu gözünü! "Serçeysen serçeliğini bil"
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

osman 2 yıl önce

bize ne kardeşim?

Toplam 1 beğeni