Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu büyük eve taşınıyor!

6 yıl önce nikah masasına oturan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu ikinci doğacak bebekleriyle beraber taşınmaya karar verdi.

Kızları Lalin'in ardından ikinci çocuklarını kucaklarına almaya hazırlanan Sinem Kobal-Kenan İmirzalıoğlu çifti bahçelerinin iki çocuk için küçük kalacağını düşündüler. 

Emirgan'da oturan çift, ikinci bebek haberinin ardından evlerini değiştirme kararı aldı. Bahçesinin küçük olması sebebiyle daha büyük bir arayışa giren Kenan İmirzalıoğlu, aradığı evi Zekeriyaköy’de buldu.

Eşi ve çocuklarının rahat etmesi için masraftan kaçınmayan ünlü oyuncunun, o bölgede oturan oyuncu arkadaşı Aras Bulut İynemli’den de yardım aldığı öğrenildi.

TAŞINMA İŞLEMLERİNİN BİTMESİNİ BEKLİYORLAR

Ünlü çiftin eşyaları Emirgan’daki evlerinden nakliye araçlarıyla taşınırken objektiflere yansıdı. Eski evinin dar sokaklarından dolayı kamyonların girip, çıkması karşısında zorlanan çift, iki gündür taşınma işlemlerinin bitmesini bekliyor.

Gelin Evi'nde şoke eden anlar! Robot süpürgeyle misafirlerine sunum yaptı

İLİŞKİLİ HABER

Gelin Evi'nde şoke eden anlar! Robot süpürgeyle misafirlerine sunum yaptı
Dünyanın en komik adamı Jim Carrey 60'ıncı yaşını kendine has bir şekilde kutladı!

İLİŞKİLİ HABER

Dünyanın en komik adamı Jim Carrey 60'ıncı yaşını kendine has bir şekilde kutladı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

tuhaflık 2 yıl önce

eee ne var bunda