Gelin Evi'nde şoke eden anlar! Robot süpürgeyle misafirlerine sunum yaptı

Türk televizyonlarının fenomen yarışma programı Gelin Evi'nin bugünkü bölümünde yeni gelin Damla Akkılıç'ın robot süpürgeyle sunum yapması izleyenleri şoke etti.

SHOW TV ekranlarının sevilen yarışma programı Gelin Evi, her hafta rengarenk yarışmacılarıyla izleyenleri ekran başına topluyor. Haftanın ikinci gününde yarışan 24 yaşındaki Damla Gelin, misafirlerine yaptığı farklı sunumla ilgi odağı oldu. 

Gelin Evi Zeynep kimdir? Gelin Evi Zeynep Varoloğlu kimdir?İLİŞKİLİ HABERGelin Evi Zeynep kimdir? Gelin Evi Zeynep Varoloğlu kimdir?

15 aylık evli olan Damla Akkılıç, diğer yarışmacıları etkilemek için robot süpürge ile misafirlerine sunum yaptı. Türk kahvelerini yudumlarken robot süpürgeyle karşılaşan gelinler ve ekran başındaki izleyenler o anları şaşkınlıkla izledi.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu büyük eve taşınıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu büyük eve taşınıyor!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

BİROL 2 yıl önce

Misafire kendin sunman lazımdı bu bir saygısızlık