Kıskançlık krizi büyüyor! Hande Erçel reddedince Demet Özdemir rolü kaptı

Özel hayatında zor günler geçiren ünlü oyuncu Demet Özdemir, tüm iş tekliflerinin Hande Erçel'e gitmesine sinirlenerek aynı ajanda bağlı olduğu Erçel'i takip etmeyi bırakmıştı. Yeni bir iddiaya göre; Hande Erçel "Dünya ile Benim Aramda" dizisi için gelen teklifi reddedince rolü Demet Özdemir kaptı.

Hande Erçel ve Demet Özdemir arasındaki 'kıskançlık krizi iddiaları' son dönemlerde magazin dünyasının en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor. Özdemir'in aynı ajanda bağlı olarak çalıştığı Erçel'i kıskanmasına dair yeni bir iddia ortaya atıldı.

Buna göre; Demet Özdemir'in başrolünde yer alacağı "Dünya İle Benim Aramda" dizisi için ilk olarak teklif Hande Erçel'e götürülse de Erçel teklifi kabul etmedi. Başından beri titiz bir cast çalışması yapılan projede ilk olarak Hande Erçel ve Buğra Gülsoy'un oynaması planlanıyordu. Ancak Hande Erçel senaryoda oldukça iddialı bir sahnenin olduğunu görünce teklifi kabul etmedi. Bunun üzerine rol Demet Özdemir'in oldu.

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu Demet Özdemir'in aynı menajerlik şirketine bağlı olduğu Hande Erçel'in daha çok dizi teklifi alması sebebiyle meslektaşını kıskandığı iddia edilmişti. Hande Erçel'i Instagram hesabından takipten çıkaran Demet Özdemir sessizliğini korurken Hande Erçel konuyu açıklığa kavuşturdu.

Önceki gün Beyoğlu'nda görüntülenen Hande Erçel, ayak üstü muhabirlerle sohbet etti. Demet Özdemir'in kıskançlık krizi iddiasına açıklık getiren Erçel "Öyle bir şey olabilir mi?" şeklinde yanıt vererek söz konusu haberleri yalanladı.

DEMET ÖZDEMİR HANDE ERÇEL'İ TAKİP ETMEYİ BIRAKTI!

"Çilek Kokusu", "Erkenci Kuş" ve "Doğduğun Ev Kaderindir" gibi başarılı yapımlarda rol alan oyuncu Demet Özdemir, geçtiğimiz haftalarda Oğuzhan Koç ile yollarını ayırma kararı almıştı. Nikah masasına oturmaları beklenen çiftin ayrılık haberi magazin gündeminin en çok konuşulan konularından biri haline gelirken Demet Özdemir işinde de aradığı mutluluğu bulamadı. 

İddialara göre; Demet Özdemir'in aynı menajerlik şirketine bağlı olarak çalıştığı Hande Erçel ile arası bozuldu. Disney Plus'ın Can Yaman'dan sonra Hande Erçel'in kapısını çalması Demet Özdemir'i kıskançlık krizine soktu. Kendisine göre daha fazla dizi teklifi alan Erçel'i kıskanan ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından Hande Erçel'i takip etmeyi bıraktı. 

Serkan Kaya sözünü tuttu! Milyoner'den kazandığı tüm parayı...

İLİŞKİLİ HABER

Serkan Kaya sözünü tuttu! Milyoner'den kazandığı tüm parayı...
Usta sanatçı Cengiz Kurtoğlu sanat camiasına verdi veriştirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Usta sanatçı Cengiz Kurtoğlu sanat camiasına verdi veriştirdi!
CZN Burak görüntülere dayanamadı! Soluğu Suriye'de aldı...

İLİŞKİLİ HABER

CZN Burak görüntülere dayanamadı! Soluğu Suriye'de aldı...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

COŞGUN 2 yıl önce

Demet mi,Hande mi diye soracak olursanız.Gizem Karaca kusursuz bir kadın

Çeçen muhafız 2 yıl önce

Bu biraz reklam kokan Bi olay görüntüsü

Toplam 2 beğeni

melek 2 yıl önce

bunların derdi de bu işte ne komik

Toplam 1 beğeni