Can Yaman katıldığı programdan servet kazandı!

Can Yaman, bir süredir yaşamını sürdürdüğü İtalya'daki televizyon programında hayranına sürpriz yaptı. Can Yaman yaptığı sürprizin ardından programdan kazandığı para gündeme konu oldu. Ünlü oyuncu Yaman, bakın ne kadar para kazandı?

'İnadına Aşk', 'Erkenci Kuş', 'Bay Yanlış' gibi yapımlarda yer alan yakışıklı oyuncu Can Yaman'ın şöhreti Avrupa'ya taştı. Bir süredir İtalya'da ikamet eden Yaman, 'Sana Mail Var' programına konuk oldu.

Genç bir erkeğin Can Yaman hayranı olan annesine ve anneannesine yaptığı sürpriz seyircileri şaşkına çevirdi. Genç çocuk Emanuele kendisini yetiştiren annesini ve anneannesini ünlü oyuncu Can Yaman'la tanıştırdı. Büyük şaşkınlık yaşayan iki kadın karşılarında Türk oyuncuyu görünce mutluluklarını gizleyemedi.

CAN YAMAN PROGRAMDAN PARA KAZANDI MI?

Genç çocuk Emanuele yetiştiren iki kadına "Sanırım aranızda çok güçlü bir ilişki var. Ben de çok kadınla büyüdüm. Her şeyden önce iki güçlü kadın olan büyükannelerimle büyüdüm" diyen 32 yaşındaki ünlü oyuncu Can Yaman, konuk olduğu programdan sadece 100 bin euro kazandı.

Bella Hadid huzuru mutfakta buldu! Ünlü model sarma sardı

İLİŞKİLİ HABER

Bella Hadid huzuru mutfakta buldu! Ünlü model sarma sardı

BİR YORUM YAPIN 0