Ünlü oyuncu Sedef Avcı'dan şaşırtan değişim! 'Plansız' müjde notuyla duyurdu

Ünlü oyuncu Sedef Avcı, sosyal medya hesabından kestirdiği kısacık saçları paylaştı. İmajını değiştiren Avcı bu güzel haberi 'Plansız' müjde notuyla duyurdu.

Ünlü oyuncu Kıvanç Kasabalı ile örnek bir evliliği olan oyuncu Sedef Avcı kariyeri boyunca uzun olan saçlarını ilk defa kestirdi.  Oyuncu, yeni imajıyla hayranlarını şaşırttı.

sedef avcının yeni imajı

sedef avcının yeni imajı

Sosyal medya hesabından kısa saçlı halini paylaşan Sedef Avcı, "Tesadüflere ihtiyaç var, plansız ve zamansız gelen güzelliklere" notunu düştü.

Yeni imajını takipçileri ile paylaşan Avcı'nın gönderisine hayranları binlerce beğeni ve yorumda bulundu.

El Salvador'un Başkanı Nayıb Bukele'den esprili "Türkçe" paylaşımı sosyal medyayı salladı!

İLİŞKİLİ HABER

El Salvador'un Başkanı Nayıb Bukele'den esprili "Türkçe" paylaşımı sosyal medyayı salladı!
Gözaltına alındığı iddia edilmişti! Oyuncu Sermiyan Midyat'tan açıklama geldi

İLİŞKİLİ HABER

Gözaltına alındığı iddia edilmişti! Oyuncu Sermiyan Midyat'tan açıklama geldi
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Tepki 2 yıl önce

Yuh..!

xyz 2 yıl önce

Örnek bi evlilikleri var ama sosyal medya rahat bırakırsa devam eder. Bir kesimin hiç hoşuna gitmiyor olmalı ki böyle örnek evlilikler. Onlara göre sanatçılar uçta yaşamalı. Bunları da dillerine doladılar mı bunların da sonu yakındır demektir. Temennimiz örnek bi şekilde devam etmesi ama bir kesim var ki bozana kadar uğraşırlar