Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in oğlu Karan'a servet değerinde teklif!

Magazin dünyasının örnek çiftlerinden Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in oğulları Karan'a bir oyuncak markasından milyonluk teklif geldi.

2017 yılında meslektaşı Burak Özçivit ile nikah masasına oturan Fahriye Evcen, 2019 yılında oğlu Karan'ı kucağına alarak annelik sevinci yaşamıştı. Sosyal medyanın ilgi odağı haline gelen 3 yaşındaki Karan, doğmadan önce adına açılan Instagram hesabında paylaşım yapılmadığı halde kısa sürede 166 bin takipçiye sahip olmuştu.

1 MİLYONLUK TEKLİF!

2019 yılında Altınyıldız markasının reklam çekimlerinden 3 milyon TL kazanan Burak Özçivit'in ardından oğlu Karan da pek çok markanın radarına girdi. Yabancı bir oyuncak markası Karan'ın reklamda oynaması için 1 milyon TL'lik bir teklifte bulundu.

ÜNLÜ ÇİFT TEKLİFE SICAK BAKMIYOR

Oyuncak markası, reklam için yaptığı 1 milyon TL'lik teklifin yanı sıra Karan'ın sosyal medya hesabından yapılacak paylaşım için 50 bin TL, hikaye için de 15 bin TL daha ödeme yapacağını duyurdu. Ancak Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çiftinin, Karan için gelen teklife sıcak bakmadıkları öğrenildi. 

BİR YORUM YAPIN 0