Ceyda Ateş'ten çarpıcı açıklama: Nasıl ondan kısabilirim?

Geçtiğimiz gün Arnavutköy'de objektiflere yansıyan oyuncu Ceyda Ateş, hamilelik süreci hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

"Adını Feriha Koydum" dizisinde oynadığı "Hande" karakteriyle hafızalara kazınan Ceyda Ateş, iki sene sonra Türkiye'ye döndü. Arnavutköy'de görüntülenen ünlü oyuncu, ayak üstü muhabirlerle sohbet etti.

"Çok şükür sonunda İstanbul, iki sene sonra" diye söze giren başarılı oyuncu, Amerika’da geçirdiği iki senelik süreç hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Bu süreç pandemi ile geçti. Hamilelik, çocuktu derken nasıl geçti ben anlamadım. Çocukla beraber biraz hızlı geçti."

2018 yılında iş insanı Buğra Toplusoy ile nikah masasına oturan ünlü oyuncu pandemi döneminde kızı Talya'yı kucağına almıştı. Bu süreçte anne olmanın zorluklarına değinen Ateş, "Hamileyken korona olursam ve 'bu süreç nasıl olur' diye korkuyordum. Bir süre evdeydim, dışarı çıktığımda çok dikkatli çıktım. Zorluydu ama güzeldi" dedi.

"HER ŞEYİN EN SAĞLIKLISINA DİKKAT ETTİM"

Fit görünümüyle dikkat çeken 33 yaşındaki oyuncu, "Hamilelik sürecinde kilo almamak için bir çabanız oldu mu?" sorusuna "Bu konu birazcık hassas bir konu. İnsanlar kadınlara bu konuyla alakalı baskı yapıyorlar. Kilo aldın, zayıftın... Bu birazcık bünye meselesi. Bir de kadının en özel olduğu an, anne oluyorsun. Ben hiçbir şeyden kısmadım, her şeyin en sağlıklısına dikkat ettim çocuğum beslensin diye. İçimde bir can büyütüyorum, nasıl ondan kısabilirim. Kilo dediğin şey doğumdan sonra verilip, eski sağlığına kavuşulur." şeklinde yanıt vererek hayranlarından takdir topladı.

Adele kötü haberi gözyaşları içinde duyurdu: Çok utanıyorum

İLİŞKİLİ HABER

Adele kötü haberi gözyaşları içinde duyurdu: Çok utanıyorum
Billy Bob Thornton'ın oğlu Angelina Jolie'yi öve öve bitiremedi!

İLİŞKİLİ HABER

Billy Bob Thornton'ın oğlu Angelina Jolie'yi öve öve bitiremedi!
Hülya Avşar fena yakalandı! Arka kapıdan kaçmak istedi ama...

İLİŞKİLİ HABER

Hülya Avşar fena yakalandı! Arka kapıdan kaçmak istedi ama...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0