Hülya Avşar fena yakalandı! Arka kapıdan kaçmak istedi ama...

Geçtiğimiz gün Etiler'de yemek yiyen Hülya Avşar, mekanı arka kapıdan terk etti. Muhabirler ünlü isme arka kapıdan çıkmasının sebebini sorunca "Vallahi ben de anlamadım, mekan görevlileri sizi arkadan kaçıralım dedi" şeklinde yanıt verdi.

"Gerekirse simit yeriz" açıklamalarıyla son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen Hülya Avşar, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Arkadaşlarıyla lüks bir mekanda yemek yiyen Avşar'ın arabası mekanın arka kapısına getirildi. 

"BENDE ANLAMADIM"

Ön kapıdan çıkmak yerine arka taraftaki ağaçların arasına gizlenmeye çalışan 58 yaşındaki sanatçı, karşısında muhabirleri görünce şoke oldu. Gazetecilerin "Neden arka kapıdan çıkıyorsunuz?" sorusuna yanıt veren Avşar, "Vallahi ben de anlamadım. Mekan görevlileri ‘sizi arkadan kaçıralım’ deyince ben de tamam dedim." şeklinde konuştu.

Arabasının gelmesiyle hızlıca direksiyon başına geçen Avşar, Sezen Aksu'nun gündem olan şarkısında geçen "Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e..." sözleri hakkında sorular soran muhabirlere "Arkadaşlar konuya tam hakim değilim. O yüzden ben yorum yapmayacağım." dedi.

Ceyda Ateş'ten çarpıcı açıklama: Nasıl ondan kısabilirim?

İLİŞKİLİ HABER

Ceyda Ateş'ten çarpıcı açıklama: Nasıl ondan kısabilirim?
Billy Bob Thornton'ın oğlu Angelina Jolie'yi öve öve bitiremedi!

İLİŞKİLİ HABER

Billy Bob Thornton'ın oğlu Angelina Jolie'yi öve öve bitiremedi!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Elif Eda 2 yıl önce

"Gerekirse simit yeriz demiş" demek ki gerekmiyor. Geliri lüks yaşamayı sağlıyorsa tabi ki istediği şekilde yaşayabilir. Biz de gelirimiz neyi sağlıyorsa en iyisine ulaşmaya çalışıyoruz. Ben de onun kadar kazansam aynı şekilde en iyi şekilde yaşardım.

Osman hamdi 2 yıl önce

zaman en az yerçekimi kadar zalim.

xray 2 yıl önce

yapmaz hakim olunca yapar.