Berk Oktay'dan evlilik sorularına yanıt geldi

Evliliğe niyetlendiği Yıldız Çağrı Atiksoy'la 2 Şubat'ta söz yüzüğü takmayı planlayan Berk Oktay, gazetecilerin evlilikle ilgili sorularını yanıtsız bırakmadı.

2 Şubat'ta İzmir'de sözlenecek olan ünlü çift Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, geçtiğimiz gün öğlen saatlerinde Sarıyer'de objektiflere yakalandı. Gazetecilerin evlilikle ilgili sorularını yanıtsız bırakmayan Berk Oktay, dizi setinin çok yoğun olduğunu dile getirerek, "Hayatım çalışmakla geçiyor diyebilirim" ifadelerini kullandı.

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy

"HER ŞEY YOLUNDA GİDİYOR"

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu Oktay, "Bugün boşluğum vardı ve değerlendirmek istedik. Alışveriş yapacağız ama öncesinde biraz sohbet edelim dedik. Her şey yolunda gidiyor. Mutluyuz" dedi.

Berk Oktay

Berk Oktay

Başarılı oyuncu Berk Oktay gazetecilerin evlilik sorularına ise "Zamanı geldiğinde mutluluğumuzu sevenlerimizle paylaşacağız" şeklinde yanıt verdi.

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz yıllarda Merve Şarapçıoğlu'ndan olaylı bir şekilde boşanan 38 yaşındaki ünlü isim Berk Oktay, kendisi gibi oyuncu olan Yıldız Çağrı Atiksoy'la evliliğe niyetlenip kararlarını kendi sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaşmışlardı. 

Yasak Elma dizisinin Çağatay'ı Berk Oktay'ın, Atiksoy'un evlilik teklifini kabul etmesi üzerine sosyal medyasından "Berber yaşlanalım mı dedim. Evet dedi" şeklindeki paylaşımda bulunmuştu.

Nikahta 02.02.2022 yoğunluğu şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

Nikahta 02.02.2022 yoğunluğu şaşırttı!
Sarah Jessica Parker 14 saat boyunca topuklu ayakkabılarını çıkarmadı!

İLİŞKİLİ HABER

Sarah Jessica Parker 14 saat boyunca topuklu ayakkabılarını çıkarmadı!

BİR YORUM YAPIN 0