Nikahta 02.02.2022 yoğunluğu şaşırttı!

Melikgazi Belediyesi'nde evlilik yolunda ilk adımı atmak isteyen birçok çift 02.02.2022 tarihinde nikah kıydırmak için sıraya girdi.

Kayseri Melikgazi Belediyesi'nde dünya evine girmek için 02.02.2022 tarihini tercih eden çiftlerin yoğunluğu yaşanıyor. Aylar öncesinden bu özel günde nikahlarını kıydırmak isteyen 42 çift gün aldı.

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, çiftlerin anlamlı gün olması nedeniyle 02.02.2022 tarihini seçtiklerini belirterek, "Melikgazi Belediyesi Nikah Memurluğunda binlerce nikah işlemi gerçekleştiriyoruz. 2022 yılında 4 bin 58 nikah kıydık. Kış mevsiminde normalde bu dönemde nikahlarımız çok nadir olur ancak özel gün olması nedeniyle bu tarihi çok tercih ediyorlar. Çiftlerimiz 02.02.2022 tarihine yoğun ilgi gösteriyor. Evlilik tarihlerinin özel bir gün olmasını isteyen çiftler bu özel tarihleri seçiyorlar. 42 çiftin bu özel tarih için Melikgazi Belediyesi Nikah Memurluğu'na aylar öncesinden müracaatta bulunmuş. Çiftlerimiz bu özel günde 'Evet' demenin mutluluğunu yaşayacaklar. Ailenin toplum içerisindeki yeri çok önemli. Evlenecek olan tüm çiftlerimizi Allah mesut bahtiyar etsin. Hayırlı olsun" dedi

Berk Oktay'dan evlilik sorularına yanıt geldi

İLİŞKİLİ HABER

Berk Oktay'dan evlilik sorularına yanıt geldi
Yüzüklerin Efendisi'nin yıldız oyuncusu Pete Smith hayatını kaybetti!

İLİŞKİLİ HABER

Yüzüklerin Efendisi'nin yıldız oyuncusu Pete Smith hayatını kaybetti!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0